Αν και η περίοδος των βαπτίσεων θεωρούνται η άνοιξη και το καλοκαίρι, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να βρεθούμε καλεσμένοι σε μια κατά τους πρώτους μήνες του φθινοπώρου. Καθώς όμως οι θερμοκρασίες δεν είναι ούτε πολύ υψηλές, αλλά ούτε και χαμηλές, δεν είναι πάντοτε εύκολο να επιλέξει κανείς τι θα φορέσει. 

Όσον αφορά όμως το ανδρικό ντύσιμο τα πράγματα είναι πιο απλά. Είτε σκοπεύετε να προχωρήσετε σε μια πιο casual, είτε σε μια πιο επίσημη εμφάνιση, αυτό που θα πρέπει να προσέξετε είναι τα χρώματα, ώστε να ταιριάζουν στο φθινοπωρινό φόντο, αλλά και το φθινοπωρινό ανδρικό ντύσιμο γενικότερα. Ας δούμε παρακάτω λοιπόν, τι θα πρέπει να προσέξετε αν βρεθείτε καλεσμένοι σε μια φθινοπωρινή βάπτιση. 

Επιλογή στο κοστούμι

Άσχετα με την τοποθεσία, το κοστούμι αποτελεί συνήθως μια σίγουρη λύση για μια βάπτιση. Όσον αφορά το χρώμα, μπορείτε να επιλέξετε διάφορα χρώματα. Το γκρι, το μπορντό και το σκούρο μπλε αποτελούν τους πρωταγωνιστές του φθινοπώρου, ενώ χαρίζουν ιδιαίτερα κομψό χαρακτήρα σε ένα ντύσιμο. 

Επιπλέον, καθώς πρόκειται για μια μέρα εορτασμού, όσον αφορά την επιλογή στο πουκάμισο, εκτός από την μονοχρωμία, μπορείτε να επιλέξετε και κάποιο που έχει διακριτικά μοτίβα

Smart casual εμφάνιση

Καθώς μια βάπτιση έχει πιο χαλαρό χαρακτήρα σε σχέση με έναν γάμο, μια επιλογή που έχετε δεν είναι άλλη από μια smart casual εμφάνιση. Βέβαια, έμφαση θα πρέπει να δοθεί στο smart κομμάτι και όχι τόσο στο casual. 

Σε περίπτωση λοιπόν που δε θέλετε να φορέσετε κοστούμι,  τότε ένα υφασμάτινο παντελόνι με ένα πουκάμισο μπορεί να τα αντικαταστήσει επάξια. Για να ολοκληρώσετε το σύνολο, μπορείτε να προσθέσετε και ένα σακάκι. Με αυτό τον τρόπο θα δείχνετε κομψοί, σαν να έχετε φορέσει το αγαπημένο σας κοστούμι. 

Το πουκάμισο που θα κλέψει τις εντυπώσεις

Ένα ωραίο πουκάμισο αποτελεί τη βάση για το ντύσιμο σας, ενώ σπάνια λείπει από κάποια ντουλάπα. Όσον αφορά το στυλ, τίποτα δεν μπορεί να πάει στραβά με ένα μονόχρωμο πουκάμισο. Το λευκό αποτελεί την απόλυτη κλασική επιλογή, με την οποία θα είστε στυλάτοι για οποιαδήποτε βάπτιση. 

Ωστόσο, ορισμένα χρώματα μπορούν να αντικαταστήσουν το λευκό. Αυτά δεν είναι άλλα από τα παστέλ, με βασικότερες επιλογές το ανοιχτό ροζ και το γαλάζιο

Ώρα για παπούτσια

Πριν επιλέξετε τα παπούτσια, θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας μερικούς παράγοντες. Για αρχή, τα παπούτσια που θα επιλέξετε θα πρέπει να είναι άνετα και πρακτικά. Καθώς μια βάπτιση περιλαμβάνει ορθοστασία, και ορισμένες και περπάτημα, αποφύγετε οποιαδήποτε επιλογή σας περιορίζει σε κινήσεις. Σε μια τέτοια περίπτωση, τα δερμάτινα sneakers θα σας χαρίσουν την επιθυμητή άνεση. 

Επιπλέον, καθώς ο καιρός την περίοδο του φθινοπώρου δεν είναι σταθερός, προτιμήστε μια σκουρόχρωμη απόχρωση, καθώς υπάρχει περίπτωση να βραχούν. Τα μαύρα, τα καφέ, ή τα μπλε dress shoes θα σας κρατήσουν άνετους , κομψούς και στεγνούς σε περίπτωση βροχής. 


Ανακαλύψτε στο Must όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε το ιδανικό ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση το φθινόπωρο με επώνυμα ανδρικά ρούχα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και εκπτώσεις που αγγίζουν και το 60%.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.