ανδρικό ντύσιμο για βραδυνή έξοδο

Το ντύσιμο για μια βραδινή εμφάνιση είναι ίσως αυτό που τρομάζει περισσότερο όλους τους άντρες. Γνωρίζουμε καλά ότι λάθη δεν συγχωρούνται και ότι το περιποιημένο look είναι αυτό που θα κάνει τη διαφορά.

Τι συνιστά, όμως, ένα αψεγάδιαστο ανδρικό ντύσιμο για βραδινή έξοδο; Γιατί σε μερικούς κάθε τι μοιάζει σωστό και στιλάτο και σε άλλους τα ίδια ρούχα δείχνουν άκομψα; Συγκεντρώσαμε παρακάτω μερικές πολύ απλές συμβουλές που σίγουρα θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τι σου ταιριάζει και τι ακριβώς πρέπει να κάνεις, ώστε να είσαι καλοντυμένος και γοητευτικός σε κάθε σου έξοδο.

Βρες το σωστό μέγεθος

σωστό μέγεθος ανδρικό ντύσιμο βραδυνή έξοδος

Το πρώτο βασικότερο χαρακτηριστικό που αλλάζει προς το καλύτερο (ή προς το χειρότερο) την ανδρική εμφάνιση είναι το μέγεθος των ρούχων. Ειδικά στις βραδινές εξόδους, όπου τα ρούχα προορίζονται για άψογη εφαρμογή, αυτό έχει πολύ μεγάλη σημασία.

Τόσο στα πουκάμισα όσο και στα υφασμάτινα παντελόνια, αυτό σημαίνει ότι το ρούχο δεν πρέπει να έχει σημεία όπου σακουλιάζει, αλλά ούτε και σημεία όπου το ύφασμα τεντώνει πολύ, ειδικά εκεί όπου κουμπώνει το ρούχο.

Μην απορρίπτεις το casual

casual ανδρικό ντύσιμο για βραδυνή έξοδο

Σίγουρα, σε ορισμένες περιπτώσεις, όπως μια επαγγελματική περίσταση ή μια επίσημη εκδήλωση, η μόνη επιλογή που έχεις είναι το κοστούμι ή έστω το σακάκι μαζί με υφασμάτινο παντελόνι. Ωστόσο, αν φοράς συνεχώς αυτά παντού, τελικά το αποτέλεσμα θα καταλήξει να είναι βαρετό.

Συχνά, ταιριάζει απόλυτα ένας συνδυασμός casual και πιο chic στοιχείων. Τέτοια παραδείγματα είναι:

  • Λευκά sneakers με υφασμάτινο παντελόνι και πουκάμισο

  • Πουκάμισο και γιλέκο μαζί με τζιν παντελόνι

  • Υφασμάτινο παντελόνι, όπως Chinos, με πλεκτή ζακέτα

  • T-shirt με στάμπα συνδυασμένο με πουκάμισο ως πανωφόρι

Μη φοβάσαι το χρώμα

χρωματιστό ανδρικό ντύσιμο

Ο μύθος ότι το βράδυ πρέπει να φοράμε μόνο ουδέτερες αποχρώσεις, όπως μπεζ, γκρι και καφέ, έχει καταρριφθεί εδώ και καιρό, ειδικά όταν μιλάμε για την άνοιξη και το καλοκαίρι. Όπως ο συνδυασμός casual και chic στοιχείων δίνει μια ενδιαφέρουσα πινελιά στο τελικό outfit, το ίδιο ισχύει και με τα διαφορετικά χρώματα.

Ένας γενικός κανόνας είναι ότι ένα κομμάτι από όλα όσα φοράς μπορεί να είναι σε κάποιο ιδιαίτερο χρώμα ή μοτίβο. Για παράδειγμα, αν συνδυάζεις ένα καφέ παντελόνι και μπεζ σακάκι μπορείς να φορέσεις ένα πουκάμισο σε γαλάζιο, πράσινο ή ακόμα και κοραλλί χρώμα.

Ανάδειξε την προσωπικότητά σου με διάφορα αξεσουάρ

αξεσουαρ για βραδυνή έξοδο

Η λογική και εδώ είναι ακριβώς η ίδια. Ότι προσπαθούμε να αποφύγουμε το βαρετό και να αναδείξουμε το ολόδικό μας στυλ. Αν δεν θες να τολμήσεις με πιο ιδιαίτερα ρούχα και χρώματα, τότε μπορείς να το κάνεις με τα αξεσουάρ.

Η ζώνη, το φουλάρι και το ρολόι επιτελούν αυτή τη λειτουργία με κομψό τρόπο. Τώρα τελευταία, μάλιστα, κερδίζουν έδαφος και τα ανδρικά κολιέ και βραχιόλια που συνδυάζονται εξαιρετικά με το smart casual look του σύγχρονου άνδρα. Ακόμα και το πιο απλό T-shirt μπορεί, για παράδειγμα, να μετατραπεί σε μια βραδινή στιλιστική πρόταση, αν φορεθεί μαζί με κολιέ ή αλυσίδα, ενώ το πουκάμισο με σηκωμένα μανίκια και αρκετά βραχιόλια δίνει ανεμελιά ακόμα και στο πιο αυστηρό look.

Βρες στο Must κομψά πουκάμισα, κοστούμια, υφασμάτινα παντελόνια αλλά και πιο casual επιλογές για μια μοντέρνα βραδινή εμφάνιση με επώνυμη υπογραφή σε εξαιρετικά προσιτές τιμές.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.