Όσο ο καιρός κρυώνει, το ερώτημα σχετικά με τα κατάλληλα μεγέθη μπουφάν είναι καίριο για κάθε άνδρα. Με τόσα διαφορετικά στυλ, μεγέθη, μήκη και άλλες επιλογές, η επιλογή μπορεί να γίνει ιδιαίτερα δύσκολη. Το τελευταίο πράγμα που θέλει κανείς είναι μια αρκετά στενή ή φαρδιά επιλογή. 

Για τον λόγο αυτό, ετοιμάσαμε έναν οδηγό, έτσι ώστε να βρείτε το κατάλληλο μπουφάν που θα εφαρμόζει ακριβώς στις διαστάσεις και τις ανάγκες σας. 

Μέτρηση στήθους

παλτο στήθος

Για να μετρήσετε τις διαστάσεις του στήθους σας, τυλίξτε μια μεζούρα κάτω από τις μασχάλες σας, στο μεγαλύτερο τμήμα του στήθους. Καθίστε σε μια ίσια γραμμή, χωρίς να φουσκώνετε το στήθος και χωρίς να σφίγγεστε. Θυμηθείτε να αφήσετε λίγο χώρο για εύκολη μετακίνηση, αλλά να μην το παρακάνετε. Το κενό δε θα πρέπει να υπερβαίνει τα 2,5 εκατοστά. 

Γοφοί και μέση

Μπορεί να σας φαίνεται περίεργο να πρέπει να μετρήσετε τους γοφούς και τη μέση σας, όμως όπως λέει και το τραγούδι, οι γοφοί δεν λένε ποτέ ψέματα. Επειδή ορισμένα μπουφάν έχουν τελείωμα στη μέση, ενώ άλλα πιο κάτω (όπως για παράδειγμα τα παλτό), δε θα θέλετε να σας αγκαλιάζουν σε όλα τα λάθος σημεία. Οι ακριβείς μετρήσεις της μικρότερης περιοχής της μέσης και της μεγαλύτερης των γλουτών θα δώσει μια εικόνα σχετικά με την καλύτερη εφαρμογή. 

Μέγεθος μανικιών

μπουφαν superdry

Τα μανίκια αποτελούν το βασικό κομμάτι για την προστασία από το κρύο και τις δύσκολες καιρικές συνθήκες του χειμώνα. Τα υπερβολικά μακριά, ή υπερβολικά κοντά μανίκια δεν διατηρούν τον κρύο αέρα μακριά από το εσωτερικό τους. Η ακριβής τους εφαρμογή σημαίνει ότι το μπουφάν τελειώνει ακριβώς στο κέντρο του χεριού ή στο κέντρο της γραμμής του μεσαίου δακτύλου. Για την ακριβή μέτρηση του μήκους του μανικιού, θα πρέπει να μετρήσετε από τη μέση του λαιμού, κατά μήκος του ώμου έως και τον καρπό του χεριού. 

Επιλογή μεγέθους που ταιριάζει στη ντουλάπα

Πολλές είναι οι φορές που το λίγο μεγαλύτερο μέγεθος μπουφάν είναι το ιδανικό, καθώς τα πουλόβερ και τα πλεκτά πιάνουν μεγαλύτερο χώρο σε σχέση με τα t-shirts. Για τον λόγο αυτό, σε περίπτωση που βρεθείτε σε κατάστημα, ή ακόμη κι αν έχει έρθει μια online παραγγελία που έχετε κάνει, πριν προχωρήσετε σε πληρωμή ή πριν αφαιρέσετε το καρτελάκι, δοκιμάστε το μπουφάν με ένα πουλόβερ, έτσι ώστε να δείτε την εφαρμογή του. 

Επιλογή που θα μείνει στην ντουλάπα

Το μπουφάν αποτελεί ένα κομμάτι της ντουλάπας σας που μπορείτε να το κρατήσετε για χρόνια. Επομένως, αξίζει να επενδύσετε σε αυτό. Προτιμήστε τα ποιοτικά υφάσματα, καθώς και ένα στυλ που είναι διαχρονικό. Σε περίπτωση που επιθυμείτε να ακολουθήσετε όλες τις νέες τάσεις, θα πρέπει να ανανεώνετε διαρκώς την γκαρνταρόμπα σας. 

Η ζεστασιά που προσφέρει

δερματινο μπουφαν

Ακόμη και αν το καθημερινό σας ντύσιμο απαιτεί τη χρήση ενός προσεγμένου στυλ, η ζεστασιά δε θα πρέπει να αποτελεί δευτερεύον στοιχείο του. Αναζητήστε ζεστά υλικά, ή ακόμη και κομμάτια που περιέχουν επένδυση. Πολύ πρακτική είναι και μια επιλογή με αποσπώμενα στοιχεία, όπως ένα αφαιρούμενο γιλέκο, ή μια κρυμμένη κουκούλα. 

Στο Must θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την εύρεση του κατάλληλου μπουφάν, καθώς επίσης και όλους τους απαραίτητους συνδυασμούς για μοναδικές εμφανίσεις γεμάτες στυλ, μέσα από επώνυμα ανδρικά ρούχα σε ιδιαίτερα οικονομικές τιμές και εκπτώσεις που αγγίζουν το 60%. 

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα