Στη σημερινή εποχή, το τελευταίο πράγμα που χρειαζόμαστε είναι οι κανόνες. Ωστόσο, οι καλές συμβουλές είναι πάντοτε ανεκτίμητες, ιδιαίτερα αν αφορούν το κομψό ανδρικό ντύσιμο. Καθώς η ανδρική ένδυση αποκτά όλο και μεγαλύτερη ποικιλία, σε περιόδους αμφιβολίας είναι σημαντικό να υπάρχει μια βάση στην οποία μπορείτε να βασιστείτε. Αυτού του είδους οι “κανόνες” έχουν αποκτήσει τη δική τους εξέλιξη στην ιστορία, και βρίσκουν ανταπόκριση και στη δική μας εποχή. 

Μη φοβηθείτε το χρώμα

Είτε πρόκειται για μια casual ή επίσημη περίσταση, μια νότα χρώματος είναι κάτι που δε θα πρέπει να φοβηθείτε να συμπεριλάβετε στο ντύσιμο σας. Πολλοί είναι οι άνδρες που το φοβούνται και μένουν σε πιο κλασικές αποχρώσεις όπως το μπλε και το γκρι. Ωστόσο, το χρώμα είναι εξίσου διαχρονικό. Μη φοβηθείτε λοιπόν να εντάξετε στη ντουλάπα σας χρώματα όπως το ροζ, το πράσινο, το μουσταρδί, αλλά και ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις του μπλε, καθώς μπορούν να αναδείξουν το ντύσιμο σας καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. 

Να φοράτε συχνά τα jeans σας

Τα jeans χαρίζουν αποτελούν πάντοτε μια κομψή και στυλάτη λύση. Βέβαια, η εφαρμογή τους είναι το παν. Η σωστή εφαρμογή είναι αυτή που είναι πιο φαρδιά στους μηρούς ώστε να είναι άνετο, αλλά στενεύει όσο πλησιάζει στα μπατζάκια, ώστε να βρίσκει ανταπόκριση σε όλες τις casual περιστάσεις. Τα jeans αποτελούν ένα βασικό κομμάτι μιας γκαρνταρόμπας. Μη φοβηθείτε λοιπόν να τα φορέσετε μέχρι να ξεθωριάσουν. 

Επιλέξτε προσεκτικά τα μπουφάν σας

Παλαιότερα οι περισσότεροι από εμάς επιλέγουν ένα μπουφάν για όλες τις περιπτώσεις, το οποίο όμως δεν ήταν ιδιαίτερα ανθεκτικό στις ακραίες καιρικές συνθήκες. Πλέον, με τόση μεγάλη ποικιλία σε υφάσματα, αλλά και στην τεχνολογία, υπάρχει για κάθε περίπτωση ένα μπουφάν που είναι ελαφρύ και λειτουργικό. Όποια και να είναι η επιλογή σας, βεβαιωθείτε ότι θα μπορέσει να σας υποστηρίξει για την περίπτωση που το έχετε ανάγκη. 

Ένα κλασικό πουκάμισο κάνει θαύματα

Μπορεί να σας εκπλήσει το γεγονός πως ακόμη και το πιο απλό και κλασικό πουκάμισο μπορεί να αποτελέσει το πιο λειτουργικό κομμάτι της ντουλάπας σας που μπορεί να έχετε. Μάλιστα, ένα λευκό ή μαύρο πουκάμισο με κολάρο, χωρίς γραβάτα σας χαρίζει κομψή εμφάνιση στο 90% των περιστάσεων που πρόκειται να παρευρεθείτε. Μη διστάσετε λοιπόν να αποκτήσετε ένα. 

Τα κατάλληλα παπούτσια ολοκληρώνουν ένα σύνολο

Είτε πρόκειται για μια επίσημη περίσταση, είτε ακόμη και μια απλή βόλτα, ένα ποιοτικό παπούτσι ολοκληρώνει μια εμφάνιση. Τα λιγότερο ποιοτικά ζευγάρια χάνουν εύκολα τη φόρμα τους και είναι αρκετά περιοριστικά ως προς τη δυνατότητα συνδυασμών. Πολλοί μεγάλοι “γκουρού” της μόδας υποστηρίζουν ότι τα παπούτσια αποτελούν το πιο σημαντικό κομμάτι για μια καλή πρώτη εντύπωση. Βεβαιωθείτε λοιπόν, ότι για μια κομψή εμφάνιση θα επιλέγετε ένα ποιοτικό ζευγάρι παπούτσια, και θα φροντίζετε για την περιποίηση του. 

Με μέτρο τα αξεσουάρ

Ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ξεχωρίσετε είναι να επιλέξετε αξεσουάρ με φωτεινά χρώματα και ιδιαίτερα μοτίβα. Ωστόσο, δεν είναι η μόνη λύση. Προτιμήστε αξεσουάρ με λεπτές πινελιές χρωμάτων και μοτίβων, αλλά και πολύ απλή υφή. Αυτή η συμβουλή θα σας βοηθήσει να επιλέξετε αξεσουάρ που θα ταιριάζουν με τα περισσότερα outfit σας. 

Ανακαλύψτε όλα τα απαραίτητα κομμάτια για ένα κομψό ανδρικό στυλ μέσα από τη μεγάλη συλλογή του Must σε επώνυμα πουκάμισα, τζιν παντελόνια, πανωφόρια για ξεχωριστές εμφανίσεις σε εξαιρετικά προσιτές τιμές. 

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.