Το λευκό ανδρικό παντελόνι έχει πάψει εδώ και χρόνια να είναι απλώς ένα ξεχασμένο κομμάτι της καλοκαιρινής γκαρνταρόμπας. Πλέον μπορεί να φορεθεί όλες τις εποχές και όλες τις ώρες ως μια ξεχωριστή εναλλακτική στο κλασικό μαύρο παντελόνι.

Μόνο που για το μαύρο παντελόνι ξέρουμε λίγο πολύ πώς να το φορέσουμε και αισθανόμαστε περισσότερο άνετα να πειραματιστούμε. Τι γίνεται, όμως, με το λευκό παντελόνι; Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί, για να αναδείξουμε το στυλ μας ανάλογα με την περίσταση και την εμφάνιση που θέλουμε να έχουμε;

Συγκεντρώσαμε παρακάτω τους πιο μοντέρνους αλλά και καλά δοκιμασμένους συνδυασμούς με ανδρικό λευκό παντελόνι, για να υιοθετήσεις ενδιαφέροντα look που δεν θα περάσουν απαρατήρητα.

Σκούρο μπλε

λευκό παντελόνι με σκούρο μπλέ πουκάμισο

Το σκούρο μπλε είναι εξαιρετικό χρώμα, για να κάνει αντίθεση με το λευκό, όμως καλό είναι να θυμάσαι ότι με μια τόσο έντονη αντίθεση θα πετύχεις μια αρκετά επίσημη εμφάνιση. Για την άνοιξη και το καλοκαίρι προτίμησε ένα σκούρο μπλε πουκάμισο, ενώ για ένα πιο φθινοπωρινό outfit το μπλε σακάκι είναι κλασικό. Σε αυτή την περίπτωση, μπορείς να το συνδυάσεις με ένα γαλάζιο πουκάμισο από μέσα, έτσι ώστε να έχεις ένα πιο σταδιακό αποτέλεσμα.

Καφέ

 λευκό παντελόνι με καφέ σακάκι

Για τον χειμώνα, πολύ καλός συνδυασμός με το λευκό παντελόνι είναι το καφέ, είτε πρόκειται για πουκάμισο ή πουλόβερ είτε για σακάκι ή παλτό. Σου προτείνουμε πιο θερμές και ήρεμες αποχρώσεις του καφέ, όπως το ταμπά ή της καραμέλας.

Και εδώ ισχύει ό,τι είπαμε παραπάνω. Αν επιλέξεις το καφέ για σακάκι ή παλτό, τότε καλό είναι το πουκάμισο να είναι κάποιους τόνους πιο ανοιχτό (π.χ. μπεζ) για μεγαλύτερη αρμονία.

Καρό ή ριγέ

Τα prints είναι απόλυτα στη μόδα, όμως αρκετοί άντρες δυσκολεύονται να τα φορέσουν. Το λευκό παντελόνι σου δίνει την τέλεια ευκαιρία για αυτό. Υιοθέτησε ένα smart casual look φορώντας καρό πουκάμισο ή πουλόβερ με έντονα μοτίβα, ώστε να τραβήξεις τα βλέμματα στο πάνω μέρος του ρουχισμού σου.

Για το καλοκαίρι σου προτείνουμε το κλασικό ριγέ άσπρο-μπλε T-shirt για το απόλυτο navy look. Για το φθινόπωρο και την άνοιξη, το ριγέ πουκάμισο σε όποιο χρώμα σου αρέσει μπορεί να φορεθεί μόνο του ή ανοιχτό με ένα T-shirt με στάμπα από μέσα.

Λευκό

all-white ανδρικό

Μπορεί να σου ακούγεται περίεργο, όμως το total white look είναι ό,τι πιο ξεχωριστό μπορείς να φορέσεις το καλοκαίρι. Ιδανικό για όσους θέλουν κάτι λίγο πιο εκκεντρικό, όμως δεν τα πηγαίνουν καλά με τα έντονα χρώματα.

Συνδύασε, λοιπόν, το λευκό τζιν σου με λευκό T-shirt ή/και λευκό πουκάμισο, ενώ για ένα ακόμα πιο ξεχωριστό αποτέλεσμα μπορείς να φορέσεις κοσμήματα, όπως κρεμαστά και αλυσίδα.

Αν προτιμάς μια προσέγγιση που θα σπάει το απόλυτο λευκό, μπορείς να επιλέξεις ένα T-shirt με στάμπα, αλλά και να προσθέσεις μια πινελιά χρώματος με καφέ ή μαύρα παπούτσια.

Αν ακόμα δεν έχεις στη ντουλάπα σου ένα λευκό παντελόνι, δες όλη τη συλλογή του Must και αναβάθμισε το στυλ σου με επώνυμα ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές!

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.