Τα σακάκια προσφέρουν μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων, γραμμών και σχεδίων. Ωστόσο, το πιο κλασικό από όλα δεν είναι άλλο από το μπλε. Χάρη στον ιδιαίτερο σχεδιασμό του, δείχνει κομψό σε κάθε περίσταση, ενώ οι συνδυασμοί με ένα μπλε ανδρικό σακάκι είναι πολλοί.

 

Πολλοί όμως είναι αυτοί που δεν είναι σίγουροι σχετικά με τους κατάλληλους τρόπους συνδυασμού αυτού του ιδιαίτερου κομματιού. Έτσι, το σακάκι στο μεγαλύτερο μέρος της ζωής του παραμένει στη ντουλάπα. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί με μπλε ανδρικό σακάκι που θα τραβήξουν τα βλέμματα όλων τόσο σε επίσημες, όσο και σε πιο casual περιστάσεις. 

Ναι στο μπλε για semi formal ή business περιστάσεις

μπλε κοστουμο formal

Οι semi formal περιστάσεις συνήθως απαιτούν σκουρόχρωμες επιλογές, ή κάποιο κοστούμι. Ωστόσο αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να επιλέξετε ένα μπλε σακάκι με ένα υφασμάτινο παντελόνι, ιδιαίτερα αν πρόκειται για μια πρωινή εκδήλωση. Επιπλέον, είναι ιδανικό για σημαντικές επαγγελματικές περιστάσεις, όπου θα πρέπει να έχετε μια πιο προσεγμένη εμφάνιση. 

 

Όσον αφορά το πάνω μέρος του outfit, προτιμήστε ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο. Για μια πιο επίσημη εμφάνιση προτιμήστε το λευκό, ενώ αν θέλετε να δώσετε μια πιο χαλαρή όψη στην εμφάνιση σας προτιμήστε το ανοιχτό μπλε. Όσον αφορά την επιλογή του παντελονιού, συστήνεται να αποφύγετε το μαύρο. Το καφέ ή το σκούρο γκρι προσφέρουν πάντοτε κομψούς συνδυασμούς. Εναλλακτικά, οι ανοιχτόχρωμες επιλογές είναι λιγότερο επίσημες, αλλά εξίσου στυλάτες. 

Μπλε σακάκι για smart casual περιστάσεις

μπλε κοστούμι smart casual

Ένα μπλε σακάκι μπορεί να απογειώσει κάθε smart casual εμφάνιση. Είτε πρόκειται για μια έξοδο για φαγητό, είτε είστε καλεσμένοι σε ένα τραπέζι, είτε πρόκειται να γνωρίσετε τους γονείς της κοπέλας σας για πρώτη φορά, το μπλε σακάκι είναι μια ιδανική επιλογή. 

 

Ο καλύτερος συνδυασμός σε αυτή την περίπτωση είναι με λευκό πουκάμισο ή κάποια μονόχρωμη πλεκτή μπλούζα και μπεζ ή ταμπά παντελόνι. Ωστόσο, δε σημαίνει ότι μπορείτε να μείνετε μόνο σε αυτό. Ένα ριγέ πουκάμισο, ή ένα πουκάμισο με διακριτικά σχέδια, καθώς και ένα τζιν παντελόνι μπορούν να σας δώσουν την άνεση και την κομψότητα που αναζητάτε. Ολοκληρώστε το σύνολο με dress shoes ή μποτάκια και μια ζώνη. 

Μπλε σακάκι ακόμη και στις casual εμφανίσεις

μπλε κοστουμι casual

Επειδή όμως έχει έναν πιο σοβαρό χαρακτήρα, δε σημαίνει ότι θα πρέπει να μείνει στη ντουλάπα στις πιο casual περιστάσεις. Μια πόλο μπλούζα ή ένα T-shirt κολακεύουν κάθε άνδρα που θα επιλέξει να τα φορέσει. Ωστόσο, οι μπλούζες αυτές θα πρέπει να είναι σε κλασικές αποχρώσεις, ενώ αν διαθέτουν μοτίβα, θα πρέπει αυτά να είναι διακριτικά. Τα jeans αποτελούν μια ιδανική επιλογή για μια smart casual περίσταση, ενώ τα sneakers και μια ζώνη θα ολοκληρώσουν κομψά το κάθε σύνολο. 

 

Ανακαλύψτε στο Must μια μεγάλη συλλογή από μπλε σακάκια, κατάλληλα για τη δημιουργία πολλών ιδιαίτερων συνδυασμών. Φορέστε λοιπόν τα αγαπημένα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σας, επιλέξτε το σακάκι που σας ταιριάζει και ετοιμαστείτε να περάσετε πολλές αξέχαστες στιγμές! 

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.