Η περίοδος της άνοιξης και του καλοκαιριού πλησιάζει, τα προσκλητήρια κάνουν την εμφάνιση τους, με αποτέλεσμα πολλοί από εσάς να αναρωτιέστε ποιο μπορεί να είναι το κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για γάμο. Κι όμως, σας έχουμε ευχάριστα νέα. Οι λύσεις είναι πολλές, κατάλληλες για κάθε στυλ. Από smart casual, μέχρι ντύσιμο με σακάκι ή χωρίς, μπορείτε να αναδείξετε τον χαρακτήρα και τις στυλιστικές σας προτιμήσεις και ταυτόχρονα να είστε κομψοί.

 

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω πώς μπορείτε να δημιουργήσετε μοναδικές εμφανίσεις για ανδρικό ντύσιμο για γάμο, οι οποίες θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε τα βλέμματα των υπόλοιπων καλεσμένων.

Ανδρικό ντύσιμο με σακάκι για μοντέρνα εμφάνιση

Κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για γάμο


Το ανδρικό ντύσιμο με σακάκι είναι κατάλληλο τόσο για πιο καθημερινές περιστάσεις, όσο και για μια επίσημη στιγμή, όπως ένας γάμος. Επιλέξτε λοιπόν ένα μοντέρνο σακάκι, σε ένα μοντέρνο χρώμα, όπως για παράδειγμα το ροζ, το λαδί ή το γαλάζιο και συνδυάστε το με ένα κλασικό πουκάμισο και ένα υφασμάτινο παντελόνι. Το αποτέλεσμα θα συναρπάσει ακόμη και εσάς τους ίδιους.

Casual ανδρικό ντύσιμο

Κι όμως, δεν είναι απαραίτητο να ντυθείτε αρκετά επίσημα για να παρευρεθείτε σε έναν γάμο, ιδιαίτερα αν είστε ένας απλός καλεσμένος. Το casual ανδρικό ντύσιμο είναι πολύ στη μόδα, ιδιαίτερα τις ημέρες που οι θερμοκρασίες είναι αρκετά υψηλές. Για να πετύχετε  το ντύσιμο αυτό, το μόνο που χρειάζεστε είναι ένα λευκό ή ένα ροζ πουκάμισο ανδρικό, ένα υφασμάτινο παντελόνι και sneakers ή dress shoes. Μπορείτε μάλιστα να προσθέσετε ένα παπιγιόν ή μια στυλάτη γραβάτα.

Στυλάτο ντύσιμο με γιλέκο

Το γιλέκο έχει συνδυαστεί τόσο με επίσημους, όσο και με vintage ή πιο casual γάμους. Μάλιστα, το ανδρικό ντύσιμο με γιλέκο χαρίζει γοητεία σε κάθε άνδρα. Τα dress shoes και τα αξεσουάρ θα το αναδείξουν με τον καλύτερο τρόπο. Μια γραβάτα, μανικετόκουμπα και το αγαπημένο σας ρολόι θα δώσουν άλλο αέρα στην εμφάνιση σας.

Ντύσιμο για γάμο χωρίς σακάκι

Το καλοκαίρι είναι μια περίοδος που δύσκολα φοριέται το σακάκι. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το ανδρικό ντύσιμο για γάμο το καλοκαίρι δε θα έχει στυλ. Για να τραβήξετε τις εντυπώσεις  μπορείτε να επιλέξετε ιδιαίτερα χρώματα και αξεσουάρ όπως μια ζώνη που θα σας βοηθήσει να αναδείξετε περισσότερο το σύνολο σας.

Ιδανικό ντύσιμο για γάμο σε νησί

Όλο και περισσότερα είναι τα ζευγάρια που αποφασίζουν να πραγματοποιήσουν το γάμο τους σε ένα νησί. Σε έναν τέτοιο γάμο συνήθως το ντύσιμο είναι πιο χαλαρό, με πρωταγωνιστές τα ανάλαφρα υφάσματα και χρώματα. Προτιμήστε λοιπόν ένα ανοιχτόχρωμο λινό πουκάμισο και συνδυάστε το με ένα υφασμάτινο ή λινό παντελόνι, espadrilles και τα γυαλιά ηλίου σας.

Κλασικό ντύσιμο για γάμο

Στο κλασικό ντύσιμο για γάμο κυριαρχούν αποχρώσεις όπως το μαύρο και το λευκό, με πολύ απλά οι κλασικές αποχρώσεις. Προτιμήστε μαύρο σακάκι και λευκό πουκάμισο. Επιπλέον, συνήθως υπάρχουν αξεσουάρ όπως μια γραβάτα. Αξεσουάρ όπως μια ζώνη, δερμάτινα παπούτσια αναβαθμίζουν και δίνουν περισσότερο στυλ σε μια εικόνα.

Ντύσιμο με χρωματιστό κοστούμι

Σας αρέσουν τα χρώματα; Τότε μπορούν να σας συνοδεύσουν στον γάμο που θα παρευρεθείτε. Για παράδειγμα ένα πράσινο κοστούμι με ένα λευκό πουκάμισο θα δώσει ένα δυναμικό αποτέλεσμα. Από την άλλη, το γαλάζιο κοστούμι δίνει περισσότερη γοητεία, ενώ το καφέ κοστούμι αυξάνει την αυτοπεποίθηση. Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε να προχωρήσετε σε διάφορους συνδυασμούς χρωμάτων. Για παράδειγμα, μπορείτε να φορέσετε γαλάζιο πουκάμισο και μπλε σκούρο παντελόνι, ή μαύρο πουκάμισο και μπεζ παντελόνι για ένα πιο παιχνιδιάρικο αποτέλεσμα.

Βασικοί κανόνες για το Dress Code σε γάμο

ανδρικό ντύσιμο καλεσμένων για γάμο

Όποια και να είναι η επιλογή σας, υπάρχουν μερικοί ακόμη παράγοντες που αξίζει να λάβετε υπόψη σας για να είστε στυλάτοι την ημέρα αυτή. Στους παράγοντες αυτούς ανήκουν:

Προσοχή στην εφαρμογή του κοστουμιού

Όπως και με όλα τα ρούχα, έτσι και με το κοστούμι η σωστή εφαρμογή του θα δώσει την απαραίτητη κομψότητα που έχετε ανάγκη. Σε περίπτωση που το κοστούμι δεν εφαρμόζει σωστά, όχι μόνο δε θα αισθάνεστε άνετα, αλλά δε θα καταφέρετε να δημιουργήσετε και την εμφάνιση που είχατε στο μυαλό σας.

Προσωπικό στυλ

Φυσικά, δε θα πρέπει να παραλείψετε το προσωπικό σας στυλ. Η άνεση σας είναι το βασικό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας. Φυσικά, δεν αναφερόμαστε μόνο στην εφαρμογή των ρούχων σας. Θα πρέπει κι εσείς οι ίδιοι να νιώθετε ο εαυτός σας. Μπορείτε πάντοτε να προσθέσετε ένα κομμάτι του στυλ σας μέσα από τα απαραίτητα αξεσουάρ, όπως για παράδειγμα ένα ρολόι, ένα μαντήλι, τη ζώνη, ένα κλιπ γραβάτας ή τα μανικετόκουμπα. Ο στόχος είναι να δείχνετε κομψοί και με αυτοπεποίθηση. 

 

Παρατηρούμε λοιπόν πως οι ενδυματολογικές επιλογές για έναν γάμο είναι πολλές. Ένα casual ανδρικό ντύσιμο για γάμο με ένα πουκάμισο και ένα παντελόνι, μια εμφάνιση χωρίς σακάκι, το κλασικό κοστούμι, αλλά και το λινό πουκάμισο αν είστε καλεσμένοι σε γάμο σε νησί είναι μερικές λύσεις που θα σας χαρίσουν απαράμιλλη γοητεία. Ανακαλύψτε στο Must Men Fashion μια μεγάλη συλλογή από ανδρικά ρούχα για επίσημες περιστάσεις, με τα οποία θα είστε στυλάτοι και άνετοι!

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.