Το καλοκαίρι 2022 θα είναι αναμφισβήτητα η περίοδος των γάμων, οπότε είναι εξαιρετικά πιθανό να σε έχουν ήδη καλέσει σε αρκετούς. Κάτι που σημαίνει ότι ήδη θα προβληματίζεσαι για το τι να φορέσεις. Το δύσκολο με τους γάμους είναι ότι δεν είναι απλώς μια βραδινή εμφάνιση. Έχουν και το στοιχείο της επισημότητας, ενώ συχνά η εκδήλωση ξεκινάει από νωρίς το απόγευμα, οπότε πρέπει να λάβεις υπόψη όλα τα παραπάνω.

Διάβασε παρακάτω μερικές πολύ χρήσιμες συμβουλές για το πώς να κάνεις μια κομψή εμφάνιση με το κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για καλοκαιρινό γάμο που θα γοητεύσει.

Χρώμα

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Ό,τι κι αν επιλέξεις να φορέσεις, θα πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγεις τα σκούρα χρώματα. Το μαύρο και το σκούρο μπλε καλό είναι να το αφήσεις για τον γαμπρό και τους πολύ στενούς συγγενείς, αφού δεν ταιριάζουν στη χαλαρή και ανέμελη διάθεση που έχουμε το καλοκαίρι.

Ιδανικά χρώματα, τα οποία ταιριάζουν είτε ο γάμος είναι το απόγευμα είτε το βράδυ, είναι το γκρι, το γαλάζιο, το blue navy, το μπεζ και το λευκό. Διαχρονικές και διακριτικές επιλογές που δεν πρόκειται να σε προδώσουν.

Αν θέλεις να πρωτοτυπήσεις και να εντάξεις λίγο περισσότερο χρώμα στην εμφάνισή σου, τότε μπορείς να επιλέξεις κάποιο πουκάμισο με χρωματιστό μοτίβο, αλλά θα πρέπει να είναι πολύ ήπιο και χωρίς υπερβολές (π.χ. απαλό ριγέ ή πουά).

Στιλιστικές επιλογές

Το δίλημμα είναι σαφώς αν θα φορέσεις κοστούμι ή όχι. Αυτό θα εξαρτηθεί από τη σχέση που έχεις με το ζευγάρι που παντρεύεται. Αν είσαι κουμπάρος, κοντινός συγγενής ή στενός φίλος, τότε το κοστούμι είναι μάλλον η ενδεδειγμένη επιλογή.

Σε κάθε άλλη, όμως, περίπτωση, ειδικά επειδή πρόκειται για καλοκαίρι, καλό είναι να αποφύγεις τις υπερβολικές επισημότητες, οπότε μπορείς να επιλέξεις κάτι εξίσου κομψό, αλλά πιο χαλαρό. Αυτό είναι κάτι ακόμα πιο επιτακτικό αν μιλάμε για γάμο σε νησί ή για γάμο σε ένα casual περιβάλλον. 

Έτσι, το υφασμάτινο παντελόνι με πουκάμισο και σακάκι είναι η ιδανικότερη στιλιστική επιλογή. Μάλιστα, δεν χρειάζεται καν να είναι το σακάκι και το παντελόνι στο ίδιο χρώμα. Το μπλε με το μπεζ ή το γκρι με το γαλάζιο είναι εξαιρετικοί συνδυασμοί, ενώ το πουκάμισο από μέσα μπορεί να είναι σε κλασικό λευκό αλλά και σε άλλα χρώματα, όπως γαλάζιο.

Παπούτσια

Τα παπούτσια θα εξαρτηθούν από το υπόλοιπο σύνολο. Αν φορέσεις κοστούμι, τότε τα dress shoes είναι μονόδρομος. Με υφασμάτινο παντελόνι, όμως, έχεις περισσότερες επιλογές, όπως μοκασίνια.

Αν θέλεις να υιοθετήσεις ένα πιο casual στυλ (σου το προτείνουμε αν ο γάμος γίνεται σε νησί ή σε κάποια χαλαρή τοποθεσία πάνω στη θάλασσα), τότε μπορείς να τολμήσεις τα λευκά απλά sneakers ή τις εσπαντρίγιες

Στο Must θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, για να δημιουργήσεις το απόλυτο καλοκαιρινό ντύσιμο για γάμο με επώνυμα ανδρικά ρούχα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και εκπτώσεις έως 60%.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.