Η Άνοιξη έφτασε και μαζί τις έφερε τα πιο στιλάτα ανδρικά ντυσίματα με τζιν. Ήρθε η εποχή που το μόνο που χρειάζεσαι είναι ένα T-shirt και το τζιν τζάκετ σου. Αν σου αρέσει να πηγαίνεις για καφέ στην πλατεία ή σε παραλιακά μαγαζάκια και θες να δείχνεις κομψός αλλά συνάμα casual, το ανδρικό ντύσιμο με τζιν είναι αυτό που ψάχνεις. Μπορείς να το συνδυάσεις με όλα τα χρώματα στην ντουλάπα σου και με σχεδόν όλων των τύπων τα παπούτσια. Είναι το ιδανικό ντύσιμο για ένα χαλαρό καφέ ή για casual έξοδο. Δες παρακάτω 5 ιδέες για το πως μπορείς να κάνεις το δικό σου ανδρικό ντύσιμο με τζιν.

Ανδρικό ντύσιμο με τζιν τζάκετ

Αν έχεις αργήσει στο ραντεβού σου και ψάχνεις γρήγορα να βρεις ένα σύνολο που θα εντυπωσιάσει, επέλεξε το αγαπημένο σου τζιν τζάκετ και συνδύασε το με ένα λευκό T-shirt. Από κάτω μπορείς να φορέσεις ένα τζιν παντελόνι στην ίδια ή διαφορετική απόχρωση. Ολοκλήρωσε το σύνολο με casual sneakers ή καφέ μποτάκια και είσαι έτοιμος. Ένας άλλος τρόπος είναι να προσθέσεις και ένα καρό πουκάμισο στο outfit. Μπορείς να το αφήσεις ανοιχτό ή να το κουμπώσεις αφήνοντας ανοιχτά τα πρώτα κουμπιά και από πάνω να ρίξεις το τζάκετ σου. Όποιο από τα δύο και αν επιλέξεις, σίγουρα θα μαγνητίσεις τα βλέμματα. 

Ανδρικό ντύσιμο με τζιν και πουλόβερ

Μπορείς να συνδυάσεις το τζιν σου με ένα ωραίο πλεκτό πουλόβερ και sneakers. Ένας ωραίος χρωματικός συνδυασμός είναι να επιλέξεις μαύρο τζιν παντελόνι με λευκό πουλόβερ και μαύρα sneakers. Διαφορετικά, αν είσαι πιο τολμηρός, επέλεξε λευκό τζιν παντελόνι με κόκκινο πουλόβερ και καφέ sneakers. Το πιο γνωστό σε όλους και διαχρονικό ανδρικό ντύσιμο με τζιν είναι τζιν παντελόνι σε ίδια απόχρωση με τζιν τζάκετ και λευκό πουλόβερ ζιβάγκο με καφέ ή μαύρα μποτάκια. 

Τζιν παντελόνι με ανδρικό γιλέκο

Ένα σύνολο με vintage χαρακτήρα που κολακεύει όποιον άνδρα το επιλέξει. Ο συνδυασμός τζιν παντελόνι με ανδρικό γιλέκο είναι η επιτομή της κομψότητας. Μπορείς να το φορέσεις από το πρωί ως το βράδυ και για κάθε περίσταση. Φόρεσε τζιν παντελόνι μονόχρωμο ή με σκισίματα και από πάνω λευκό πουκάμισο με navy blue γιλέκο. Εκτός από το κλασικό blue jean, μπορείς να βάλεις ένα τζιν παντελόνι σε καφέ απόχρωση που ταιριάζει τέλεια με το navy blue γιλέκο. Το outfit θα ολοκληρωθεί με καφέ μποτάκια ή καφέ μοκασίνια. 

Τζιν παντελόνι με σακάκι

Το σακάκι μπορεί να φορεθεί άνετα με τζιν παντελόνι, αρκεί να μείνεις στην ίδια χρωματική παλέτα. Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις ένα μπλε τζιν παντελόνι με κάποιο μπλε σακάκι (ή γκρι) στην ίδια ή παρόμοια απόχρωση και να το σπάσεις με ένα πουλόβερ σε καφέ, λευκό ή κόκκινο χρώμα. Πρόκειται για πιο σοφιστικέ outfit για αυτό ίσως θες να αφήσεις στην άκρη τις υπερβολές και να το κάνεις να δείχνει πιο μίνιμαλ. Μην ξεχάσεις να αναβαθμίσεις το ντύσιμο προσθέτοντας μερικά αξεσουάρ όπως ένα ρολόι ή ένα φουλάρι. 

Total jean outfit

Τέλος, έχουμε το total jean outfit, που όπως μαρτυρά και το όνομα του πρόκειται για ένα σύνολο που αποτελείται μόνο από τζιν υφάσματα. Τζιν παντελόνι, τζιν πουκάμισο και από πάνω τζιν τζάκετ ή τζιν μπουφάν και έτοιμο το look. Είναι τόσο απλό όσο ακούγετε και τόσο στιλάτο όσο πιστεύεις.

Δείτε όλη μας τη συλλογή από τζιν παντελόνια, τζάκετ, πουκάμισα, μπουφάν και βερμούδες στο κατάστημα μας και αναβαθμίστε το look σας.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.