Η άνοιξη είναι ήδη εδώ και το ανδρικό ντύσιμο με βερμούδα κάνει σιγά σιγά την εμφάνιση του. Ο καιρός μας ευνοεί ώστε να βάλουμε την αγαπημένη μας βερμούδα και να ευχαριστηθούμε την έξοδο μας. Το καλό με τις βερμούδες είναι πως μπορούν να φορεθούν με αμέτρητους συνδυασμούς και να προσφέρουν άνεση όλη τη διάρκεια της μέρας. Η βερμούδα μπορεί να φορεθεί για casual στυλ ή και πιο βραδινό αναλόγως το ύφασμα της. Υπάρχουν τζιν βερμούδες, υφασμάτινες, αθλητικές, και cargo. Οι τζιν βερμούδες μπορούν να φορεθούν με φούτερ, με πουκάμισο, με T-shirt αλλά και με πουλόβερ. Ενώ οι υφασμάτινες βερμούδες είναι ιδανικές για λινά και μεταξωτά πουκάμισα. Δείτε παρακάτω όλους τους συνδυασμούς με ανδρικές βερμούδες. 

Ανδρική υφασμάτινη βερμούδα με σακάκι και πουκάμισο

Φορέστε υφασμάτινη βερμούδα με σακάκι και πουκάμισο για να πετύχετε το απόλυτο  businessman look. Είναι κομψή επιλογή και παράλληλα μοντέρνα. Ιδανικά, φορέστε διαφορετικό χρώμα βερμούδας με σακάκι και προσθέστε τα κατάλληλα αξεσουάρ. Εκτός από το πρωί στο γραφείο, μπορεί να φορεθεί άνετα και στη βραδινή βόλτα. 

Ανδρική αθλητική βερμούδα με φούτερ ή T-shirt

Casual επιλογή για ένα σύγχρονο urban style. Η αθλητική βερμούδα θα σας προσφέρει άνεση και μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Μπορείτε να τη φορέσετε με φούτερ την άνοιξη ή με t-shirt το καλοκαίρι για βόλτα το πρωί ή για αθλητικές δραστηριότητες. 

Συνδυασμοί με ανδρική τζιν βερμούδα

Δεν υπάρχουν όρια στο πως μπορείτε να συνδυάσετε μία ανδρική τζιν βερμούδα. Πηγαίνει τέλεια με πουκάμισα, με φούτερ, με κοντομάνικα, με γιλέκα, με σακάκια, πουλόβερ αλλά και με ζακέτες. Μπορείτε να βάλετε την τζιν σας βερμούδα με κοντομάνικο και από πάνω ζακέτα ή σακάκι. Επίσης, μπορείτε να τη φορέσετε με ροζ πουκάμισο και λευκά sneakers. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί ως το βράδυ και είναι σίγουρα πως θα εντυπωσιάσετε με το στυλ σας.

Ανδρική βερμούδα με τιράντες

Η ανδρική βερμούδα με τιράντες μπορεί να φορεθεί με casual τρόπο αλλά και με πιο επίσημο. Το μυστικό κρύβεται στο πως θα επιλέξεις να τη συνδυάσεις και φυσικά στο ύφασμα. Οι τζιν βερμούδες με τιράντες είναι πιο casual και ταιριάζουν πολύ με πουκάμισα. Είναι πιο μοντέρνο το στυλ και μπορεί να φορεθεί ακόμα και σε γάμους ή βαπτίσεις. Οι υφασμάτινες βερμούδες με τιράντες θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε ενώ θα φαίνεστε καλοντυμένοι. Φοριούνται με πουκάμισο και ενδεικτικά με μοκασίνια.

Ανδρική βερμούδα με σχέδια

Η καλύτερη επιλογή για το καλοκαίρι είναι η ανδρική βερμούδα με σχέδια. Είναι το απόλυτο look των καλοκαιρινών διακοπών και συνήθως φοριέται με t-shirt ή πουκάμισο. Τα παπούτσια μπορεί να είναι casual sneakers, εσπαντρίγιες, ή σαγιονάρες αναλόγως την περίσταση. 

Τι να προσέξετε όταν επιλέγετε ανδρικές βερμούδες

Το πρώτο πράγμα που πρέπει να προσέξετε στις ανδρικές βερμούδες είναι το μήκος τους. Στους πολύ ψηλούς άντρες δεν κάθονται όμορφα οι κοντές βερμούδες, με αποτέλεσμα να μοιάζουν με σορτς. Στους άντρες με χαμηλό ανάστημα οι μακριές βερμούδες τους κάνουν να φαίνονται κοντύτεροι. Οπότε αν είσαι ψηλός επέλεξε βερμούδα μακριά ή με κανονικό μήκος, ενώ αν είσαι κοντύτερος επέλεξε κανονική ή κοντή βερμούδα που θα σου χαρίσει ύψος. 

 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ανδρικές βερμούδες για την άνοιξη και το καλοκαίρι του 2023. Για εντυπωσιακά look συνδυάστε τη βερμούδα σας με τα κατάλληλα ανδρικά αξεσουάρ. 

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.