Τα ζιβάγκο αποτελούν ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν. Είναι κομψά, εντυπωσιακά και προσδίδουν γοητεία σε κάθε εμφάνιση. Η ιστορία τους είναι μεγάλη και χρονολογείται από τον Μεσαίωνα. Παραδοσιακά, αποτελούσαν ένα πιο casual κομμάτι, αλλά τις τελευταίες δεκαετίες, το ανδρικό ντύσιμο με ζιβάγκο μπορεί να σταθεί και σε μια πιο επίσημη περίσταση.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω πώς μπορείτε να απογειώσετε το ανδρικό ντύσιμο με ζιβάγκο, και να δημιουργήσετε μια εμφάνιση η οποία θα τραβήξει τις εντυπώσεις των γύρω σας.

Για απογευματινές εμφανίσεις

ζιβαγκο απογευματινό ντύσιμο

Οι μπλούζες ζιβάγκο αποτελούν ένα από τα ιδανικά ενδύματα για τις απογευματινές εμφανίσεις. Μια εμφάνιση με μονοχρωμία, με ίδια απόχρωση παντελονιού και ζιβάγκο θα δημιουργήσει έξυπνο χαρακτήρα. Φυσικά, μπορείτε να το φορέσετε και κάτω από πουκάμισο, ή κάποιο πλεκτό.

Για smart casual εμφανίσεις

ζιβάγκο smart casual

Το smart casual αποτελεί μια επιλογή η οποία μπορεί να σας εκπροσωπήσει σε διάφορες περιστάσεις. Μπορείτε να το επιλέξετε για το γραφείο, για μια μπύρα, ή για μια καθημερινή έξοδο με τους φίλους σας. Απογειώστε το σύνολο σας με ένα σακάκι, slim fit παντελόνι, και sneakers. Μάλιστα, για τις πιο ζεστές ημέρες, μπορείτε να αντικαταστήσετε το μπουφάν με μια ζακέτα ή ένα πουκάμισο.

Ώρα για το σαββατοκύριακο

ζιβαγκο σαββατοκύριακο

Το σαββατοκύριακο είναι η ιδανική ευκαιρία για να μπορέσετε να αναδείξετε τελείως το στυλ σας. Τα εύκολα, ανεπιτήδευτα looks είναι αυτά που μπορούν να απογειώσουν την εμφάνιση σας.  Ένας εύκολος και αγαπημένος συνδυασμός δεν είναι άλλος από το δερμάτινο μπουφάν. Ο διαχρονικός αυτός συνδυασμός είναι κατάλληλος για ένα ανοιξιάτικο ή φθινοπωρινό απόγευμα, σε μια βόλτα με την οικογένεια ή τους φίλους σας για τις επιλογές αυτές. Φυσικά, δε χρειάζεται να μείνετε μόνο στο μαύρο. Το καφέ και το μπλε μπορούν να σας χαρίσουν ιδιαίτερη εμφάνιση.

Business look

ζιβάγκο business look

Όταν ακούτε για business ντύσιμο, δεν είναι απαραίτητο να πηγαίνει το μυαλό σας σε κοστούμια ή γενικότερα αυστηρές εμφανίσεις. Για ένα business look με ζιβάγκο, η μαγική λέξη είναι η απλότητα. Συνδυάστε το ζιβάγκο σας με υφασμάτινο παντελόνι. Για να απογειώσετε όμως την εμφάνιση σας προσθέστε και μια ζώνη. Ολοκληρώστε το σύνολο με dress shoes και αξεσουάρ, όπως ένα ρολόι.

Statement με παλτό

Υπάρχει ένα κόλπο για ένα στυλάτο ανδρικό χειμερινό ντύσιμο. Είναι ιδιαίτερα απλό και βασικό κομμάτι για να συνδυάσετε το ζιβάγκο σας είναι το παλτό. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να χρησιμοποιήσετε ουδέτερες αποχρώσεις για το παλτό. Ξεκινήστε το look επιλέγοντας μονοχρωμία, όπως το μαύρο. Μόλις νιώσετε σίγουροι, μπορείτε να ξεκινήσετε να “παίζετε” και με πιο statement και έντονα κομμάτια. 

 

Ανακαλύψτε στο Must όλα όσα χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα ανδρικό ντύσιμο με ζιβάγκο, μέσα από μεγάλα brands, σε ιδιαίτερες τιμές και εκπτώσεις που ανανεώνονται διαρκώς.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.