Μιλάτε εδώ και λίγο καιρό και επιτέλους βρήκατε μια ημέρα, ώρα και τοποθεσία που βολεύει και τους δύο για να βγείτε. Το μόνο που χρειάζεστε τώρα είναι το κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για πρώτο ραντεβού. Η πρώτη εντύπωση είναι πάντα σημαντική, ώστε να βεβαιωθείτε ότι το ραντεβού θα έχει θετική εξέλιξη.

 

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τι θα πρέπει να προσέξετε, ώστε να δημιουργήσετε το κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για το ραντεβού σας, για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Παράγοντες που θα πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε το ντύσιμο σας

Πριν αποφασίσετε τι θα φορέσετε, υπάρχουν μερικοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη σας. Ανάμεσα σε αυτούς ανήκουν:

Τοποθεσία του ραντεβού

Η τοποθεσία είναι το παν για την επιλογή του outfit σας. Πρόκειται να βρεθείτε σε μια μπυραρία ή σε μια καφετέρια; Τότε ένα πιο καθημερινό casual outfit είναι το κατάλληλο για την περίσταση. Από την άλλη, αν θα βρεθείτε σε ένα εστιατόριο, τότε ένα business casual ντύσιμο θα σας χαρίσει τη γοητεία που έχετε ανάγκη.

Ώρα του ραντεβού

Η ώρα του ραντεβού είναι εξίσου σημαντική. Αν πρόκειται για έναν απογευματινό καφέ ή ένα χαλαρό ποτό αμέσως μετά τη δουλειά, τότε τα jeans και ένα polo T-shirt, ή ένα πουλόβερ είναι κατάλληλα. Αν από την άλλη το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί βράδυ, τότε το υφασμάτινο παντελόνι και ένα πουκάμισο είναι ιδανικά.

Προσοχή στην εφαρμογή

Η εφαρμογή είναι ιδιαίτερα σημαντική για την επιλογή των ρούχων. Σίγουρα θα θέλετε να φορέσετε ρούχα που θα αναδεικνύουν τα χαρακτηριστικά και τα δυνατά σας σημεία. Βεβαιωθείτε ότι οι επιλογές σας δε θα είναι ιδιαίτερα στενές ή ιδιαίτερα φαρδιές, με αποτέλεσμα είτε να είναι πολύ στενά, ή να “κολυμπάτε” στα ρούχα σας.

Στυλιστικά ναι

Όταν έρχεται η ώρα της επιλογής του outfit, υπάρχει μια μεγάλη πληθώρα επιλογών για το τι είναι κατάλληλο και τι όχι. Για να βεβαιωθείτε ότι θα δείχνετε στα καλύτερα σας, θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:  

  • Ουδέτερα χρώματα: Το μαύρο, το μπλε, το μπεζ, το λευκό και το γκρι αποτελούν χρώματα τα οποία προσφέρουν μια μεγάλη δυνατότητα συνδυασμών. Επιπλέον, έχουν περισσότερες πιθανότητες να εντυπωσιάσουν το ραντεβού σας.

  • Προσοχή στην επιλογή παπουτσιών: Κι όμως, τα παπούτσια λένε πολλά για τον χαρακτήρα σας. Επιλέξτε τα παπούτσια με βάση τον τρόπο που θα επιλέξετε και το outfit. Για ένα πιο casual ραντεβού, τα sneakers αποτελούν την κατάλληλη επιλογή. Αντίθετα, τα dress shoes είναι κατάλληλα για ένα πιο επίσημο ραντεβού.

  • Φορέστε αξεσουάρ: Τα αξεσουάρ είναι ιδιαίτερα σημαντικά για την ολοκλήρωση ενός look. Ένα ρολόι, ένα βραχιόλι, ή γενικότερα τα αξεσουάρ που σας αρέσουν περισσότερο θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε την γοητεία σας.

Άρωμα: Ένας άνδρας που μυρίζει ωραία δημιουργεί πάντοτε θετικές εντυπώσεις. Ωστόσο, δε θα πρέπει να το παρακάνετε. Απλώς προσθέστε λίγο στο λαιμό και τους καρπούς και είστε έτοιμοι.

Τι να αποφύγετε

Φυσικά, υπάρχουν πάντοτε μερικά πράγματα τα οποία θα πρέπει να αποφύγετε αν θέλετε να κάνετε καλή εντύπωση. Ανάμεσα σε αυτά ανήκουν:

  • Όχι έντονα logos και μοτίβα: Δεν θέλετε τα ρούχα σας να υπερτερούν της προσωπικότητας σας. Για τον λόγο αυτό, αφήστε στην άκρη για λίγο τα τολμηρά μοτίβα και τα μεγάλα logos.

  • Όχι φούτερ: Αγαπάμε τα φούτερ, αλλά και δεν είναι κατάλληλα για πρώτο ραντεβού, καθώς υποδηλώνουν ότι δεν προσπαθήσατε ιδιαίτερα. Σίγουρα δεν είναι η πρώτη εντύπωση που θέλετε να κάνετε.

  • Όχι κοστούμι: Στον αντίποδα από το φούτερ είναι το κοστούμι. Δείχνει έναν αρκετά επίσημο χαρακτήρα. Ακόμη κι αν είναι η επίσημη ενδυμασία για τη δουλειά σας και το ραντεβού θα πραγματοποιηθεί αμέσως μετά το γραφείο, αφαιρέστε τη γραβάτα, βγάλτε το σακάκι και γυρίστε τα μανίκια ώστε να μην έχετε έναν έντονο business χαρακτήρα.

Όποια και να είναι η επιλογή σας, θα πρέπει να αισθάνεστε άνετα σε αυτή. Ανακαλύψτε στο Must όλα τα κομμάτια τα οποία θα σας χαρίσουν την εμφάνιση που επιθυμείτε για το πρώτο σας ραντεβού για να κερδίσετε τις εντυπώσεις.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.