ανδρικο ντυσιμο βαπτιση χειμωνας

Αν και οι περισσότερες βαπτίσεις πραγματοποιούνται συνήθως την άνοιξη ή το καλοκαίρι, δεν είναι σπάνιο φαινόμενο να βρεθούμε καλεσμένοι σε μια βάπτιση τον χειμώνα. Σε αντίθεση με την περίοδο της άνοιξης ή του καλοκαιριού που οι επιλογές είναι πιο απλές, το ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση τον χειμώνα είναι πιο σύνθετο. 

 

Οι επιλογές του layering, των διαφόρων υφασμάτων και υφών δίνουν τη δυνατότητα κομψών συνδυασμών που σίγουρα δε θα περάσουν απαρατήρητες. Ας δούμε λοιπόν παρακάτω τους κατάλληλους συνδυασμούς που θα αναβαθμίσουν την εμφάνιση σας. 

Επιλογή ενός ζεστού κοστουμιού

σακακι ανδρικο

Το μαλλί, το τουίντ και το κασμίρ, ακόμη και το βαμβάκι αποτελούν υφάσματα που όχι μόνο είναι ζεστά, αλλά είναι και ιδιαίτερα κομψά. Στην περίπτωση μιας βάπτισης τον χειμώνα, το κοστούμι σε μάλλινο ύφασμα είναι μια ιδανική επιλογή. Όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστούς, αλλά θα σας προσφέρει και μεγάλη άνεση. 

 

Τι γίνεται όμως με την επιλογή του χρώματος; Αν και τα σκούρα χρώματα είναι δημοφιλή σχεδόν κάθε χειμώνα, επιλογές όπως το μπλε, ή ακόμη και το σκούρο ροζ είναι ιδανικές για μια βάπτιση. 

Στυλάτη εμφάνιση χωρίς κοστούμι

πουκάμισο ανδρικο

Μια βάπτιση συνήθως έχει πιο χαλαρό χαρακτήρα σε σχέση με έναν γάμο. Συνεπώς, δεν είναι απαραίτητο να φορέσετε κοστούμι, ιδιαίτερα αν δεν είστε συγγενείς του παιδιού που βαπτίζεται, ή ένας από τους νονούς. Επιλέξτε ένα μπεζ, καφέ ή μπλε υφασμάτινο παντελόνι και συνδυάστε το με ένα πουκάμισο, καθώς και ένα σακάκι σε παρόμοια απόχρωση με το παντελόνι. Σε περίπτωση που το dress code είναι πιο χαλαρό, μπορείτε να φορέσετε ακόμη και κάποιο πουλόβερ

Τι πανωφόρι να επιλέξω;

παλτο ανδρικό

Την περίοδο του χειμώνα το κρύο είναι αρκετό. Συνεπώς, το σακάκι μόνο του δεν αρκεί για να σας κρατήσει ζεστούς. Στο παιχνίδι μπαίνει λοιπόν το πανωφόρι. Αποφύγετε το δερμάτινο, ή το κλασικό μπουφάν σε μια βάπτιση. Προτιμήστε ένα παλτό σε σκουρόχρωμη απόχρωση, το οποίο όχι μόνο θα σας κρατήσει ζεστούς, αλλά θα αναβαθμίσει και την εμφάνιση σας.

Τα κατάλληλα παπούτσια για την περίσταση

παπουτσι ανδικο

Είτε επιλέξετε να φορέσετε κοστούμι είτε όχι, η επιλογή των παπουτσιών είναι ιδιαίτερα σημαντική. Για μια βάπτιση είναι περισσότερο κατάλληλες οι επίσημες επιλογές, όπως τα derby παπούτσια ή τα oxford, ενώ σε ορισμένες περιπτώσεις μπορείτε να επιλέξετε ακόμη και μοκασίνια. Προτιμήστε κλασικές αποχρώσεις, όπως το καφέ, το μαύρο ή το σκούρο μπλε για να δώσετε έναν πιο επίσημο χαρακτήρα στην εμφάνιση σας. 

Επιλογή αξεσουάρ

κασκολ ανδρικο

Όσον αφορά το κομμάτι των αξεσουάρ, τον χειμώνα οι επιλογές είναι περισσότερες. Μια δερμάτινη ζώνη είναι περισσότερο κατάλληλη για αυτή τη σημαντική περίσταση. Μια γραβάτα δίνει επίσημο χαρακτήρα σε ένα σύνολο, είτε επιλέξετε να φορέσετε κοστούμι, είτε όχι. Σε περίπτωση όμως που δε θέλετε να φορέσετε γραβάτα, ένα κομψό κασκόλ πάνω από το παλτό σας θα σας κρατήσει ζεστούς και παράλληλα στυλάτους. 

 

Ανακαλύψτε στο Must μια μεγάλη ποικιλία σε όλα τα απαραίτητα κομμάτια που απαρτίζουν ένα ανδρικό ντύσιμο για βάπτιση τον χειμώνα μέσα από επώνυμα brands σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές. 

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.