Οι περιπτώσεις και οι περίοδοι που κάνουμε κάποιο δώρο είναι πολλές. Είτε πρόκειται για την περίοδο των γιορτών, είτε για γενέθλια, ονομαστική εορτή, ή ακόμη και για κάποια σημαντική περίσταση, όπως μια προαγωγή ή την ολοκλήρωση σπουδών, θέλουμε πάντοτε να προσφέρουμε τα καλύτερα, και να δείξουμε με αυτό τον τρόπο την αγάπη και τον θαυμασμό μας. Ποιες είναι όμως οι καλύτερες ιδέες για δώρα για άντρες; 

 

Δεν χρειάζεται να ψάξετε πολύ. Ο παρακάτω οδηγός θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο δώρο για κάθε άντρα της καθημερινότητας σας, έτσι ώστε να αγαπήσουν όλοι ανεξαιρέτως το δώρο που θα τους προσφέρετε. 

Πουκάμισο

Πουκάμισο


Το ανδρικό
πουκάμισο είναι συνδεδεμένο με το κομψό ντύσιμο εδώ και δεκαετίες. Μάλιστα, κολακεύει κάθε σωματότυπο, ενώ πλέον η αρκετά μεγάλη επιλογή σε σχέδια, είδη και χρώματα το καθιστούν ως ένα κομμάτι που μπορεί να προσαρμοστεί σε κάθε γκαρνταρόμπα. Ένα κλασικό πουκάμισο είναι ιδανικό για μια βραδινή έξοδο, ενώ μια oversized επιλογή χαρίζει στυλ και ζεστασιά για κάθε στιγμή της ημέρας. 

 

Για ποιους είναι κατάλληλο δώρο: Το πουκάμισο, χάρη στις πολλές επιλογές σχεδίων, είναι κατάλληλο τόσο για τον πατέρα, όσο και σύντροφο, αδερφό, τον ανιψιό, ακόμη και κάποιο βαφτιστήρι, δεδομένου ότι βρίσκεται στη φάση της εφηβείας του. 

Πλεκτά


Οτιδήποτε προσφέρει ζεστασιά μπορεί να αποτελέσει μια ιδανική λύση για δώρο. Τα ανδρικά
πλεκτά, ιδιαίτερα τα πουλόβερ, δείχνουν πόσο πολύ νοιαζόμαστε για κάποιο πρόσωπο, ενώ την ίδια στιγμή αποτελούν μια ιδιαίτερα πρακτική επιλογή, καθώς μπορεί κανείς να το φορέσει με πολλούς τρόπους και για πολλές περιστάσεις ιδιαίτερα τις πιο κρύες ημέρες του χειμώνα. Γιατί να μην κάνετε δώρο μια όμορφη, αλλά και πρακτική επιλογή;

 

Για ποιους είναι κατάλληλο δώρο: Εκτός από τον σύντροφο, μπορούν να αποτελέσουν και δώρο για τον αδερφό, τον κολλητό σας, καθώς επίσης και για κάποιο κοντινό συγγενή. 

Δερμάτινο μπουφάν

 

Το ανδρικό δερμάτινο μπουφάν αγαπήθηκε όσο κανένα και όχι άδικα. Ο ειδικός του σχεδιασμός όχι μόνο χαρίζει στυλ, αλλά χαρίζει και άνετη εφαρμογή, ενώ την ίδια στιγμή ανεβάζει την αυτοπεποίθηση. Σπάνιες είναι οι περιπτώσεις που δε θα παρατηρήσει κανείς έναν άντρα με δερμάτινο μπουφάν. Τι θα λέγατε να το προσφέρετε εσείς ως δώρο; 

Για ποιους είναι κατάλληλο δώρο: Για να κάνετε δώρο ένα δερμάτινο μπουφάν, ή οποιοδήποτε πανωφόρι, θα πρέπει να γνωρίζετε καλά έναν άντρα, ώστε να ξέρετε τα γούστα, αλλά και τις διαστάσεις του. Επομένως, ο σύντροφος ή ο αδερφός αποτελούν κυρίως τις βασικές σας επιλογές, που είμαστε σίγουροι ότι θα το αγαπήσουν. 

Ζακέτα


Οι
ζακέτες αποτελούν την επιτομή των casual εμφανίσεων. Μπορούν να φορεθούν σε όλες τις casual στιγμές, ενώ οι πλεκτές επιλογές μπορούν να αποτελέσουν επιλογές ακόμη και για το γραφείο. Συνδυάζονται με πολλά ρούχα, ενώ οι αθλητικές επιλογές χαρίζουν συνδυασμούς ακόμη και με τζιν παντελόνια και φόρμες. Μια πρακτική επιλογή που  σίγουρα θα αξιοποιηθεί στο έπακρο. 

 

Για ποιους είναι κατάλληλο δώρο: Αποτελεί το τέλειο δώρο για έναν φίλο ή συγγενή. Οι πλεκτές ζακέτες μπορούν να αποτελέσουν ένα δώρο ακόμη και για τον πατέρα, ενώ οι αθλητικές επιλογές για οποιοδήποτε κοντινό σας πρόσωπο αγαπά τις αθλητικές εμφανίσεις. 

Τζιν παντελόνι


Και ποιος δεν αγαπά να φορέσει ένα ζευγάρι
jeans για κάποια έξοδο και να τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του; Καθώς οι επιλογές είναι πολλές στις γραμμές, όσο και στα σχέδια (και ανάλογα με τις τάσεις της μόδας και στα χρώματα), δε θα δυσκολευτείτε να επιλέξετε κάτι για δώρο. Εξάλλου, όσα jeans και να υπάρχουν σε μια ντουλάπα δεν είναι ποτέ αρκετά. 

 

Για ποιους είναι κατάλληλο δώρο: Κάθε άντρας θα εντυπωσιαστεί αν λάβει για ένα δώρο jeans. Ωστόσο, καθώς θα πρέπει να επιλέξετε προσεκτικά το μέγεθος, προτιμήστε το για τους κοντινούς σας συγγενείς, ή αγαπημένους σας φίλους. 

Sneaker


Αν πρόκειται για δώρο για έναν άντρα νεαρής ηλικίας δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο. Ένα ζευγάρι κομψά
sneaker μπορεί να αναβαθμίσει στο λεπτό μια εμφάνιση χωρίς πολύ προσπάθεια, ενώ για τους λάτρεις των υποδημάτων δεν είναι ποτέ αρκετά. Οι επιλογές είναι αρκετές περισσότερες από το λευκό, όπως το μαύρο, το καφέ, το πράσινο, αλλά και το σκούρο μπλε. Ιδανικό για δώρο χριστουγέννων, αλλά και δώρο γενεθλίων. 

 

Για ποιους είναι κατάλληλο δώρο: Κάντε δώρο στον αγαπημένο σας αδερφό, ξάδερφο, φίλο ένα ζευγάρι sneakers και αφήστε τους να γεμίσουν αυτοπεποίθηση σε κάθε τους βήμα. 

Ρολόι


Τα
ρολόγια αποτελούν κατεξοχήν κομψά αξεσουάρ, που κάθε άντρας θα πρέπει να έχει στη συλλογή του. Κολακεύουν κάθε εμφάνιση, ενώ την ίδια στιγμή χαρίζουν γοητεία όσο κανένα άλλο αξεσουάρ. Καθώς αποτελούν μια κομψή και ιδιαίτερη επιλογή, αξίζει να αποτελέσουν δώρο για κάποιο πολύ αγαπημένο σας πρόσωπο. 


Για ποιους είναι κατάλληλο δώρο: Δεν θα μπορούσε να μην είναι δώρο για κάποιον συγγενή πρώτου βαθμού, από τον παππού μέχρι και μικρό αδερφό, ή ακόμη και για τον σύντροφο. Η επιλογή θα πρέπει να γίνει προσεκτικά, ώστε να ανταποκρίνεται στα γούστα και τις ανάγκες του προσώπου που θα το δωρίσετε.

Καπέλο ή σκούφο


Είτε πρόκειται για τους καλοκαιρινούς ή τους χειμερινούς μήνες, τα
καπέλα και οι σκούφοι αντίστοιχα, εκτός από προστασία ενάντια στον ήλιο ή ζεστασιά, αναβαθμίζουν μια εμφάνιση, ενώ βοηθούν κάθε άντρα να εκφράσει το στυλ του. Έτσι, σε περίπτωση που γίνουν δώρο για γενέθλια, ονομαστική εορτή, ή ακόμη και κάποιο πρωτοχρονιάτικο δώρο. 

 

Για ποιους είναι κατάλληλο δώρο: Τα καπέλα και οι σκούφοι αποτελούν μια επιλογή κατάλληλη για πιο μακρινούς συγγενείς, καθώς επίσης και για φίλους.

Τσάντα


Οι
τσάντες αποτελούν ένα εξίσου πρακτικό εργαλείο για τους άντρες, οι οποίοι τις χρησιμοποιούν αρκετά συχνά. Ανάλογα με την καθημερινότητα ενός άντρα, η επιλογή της τσάντας μπορεί να ποικίλει. Σε περίπτωση που είναι πολυάσχολος, ένα backpack το οποίο θα χωράει το λάπτοπ και άλλα χρήσιμα αντικείμενα της καθημερινότητας θα τον ωφελήσει. Αντίθετα, οι πιο μικρές τσάντες, όπως τα τσαντάκια ώμου, θα βοηθήσουν να έχει συγκεντρωμένα όλα τα αντικείμενα για τις καθημερινές βόλτες. 

 

Για ποιους είναι κατάλληλο δώρο: Κυρίως για τους φίλους, αλλά και για τον μεγαλύτερο ή μικρότερο αδερφό. 

Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή για δώρα στο Must. Περιηγηθείτε στις Προτάσεις Δώρων και πάρτε ιδέες για μοναδικά δώρα που κάθε κοντινός σας άντρας θα αγαπήσει!

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.