Ένα ανδρικό μαύρο σακάκι αποτελεί ένα βασικό κομμάτι για μια γκαρνταρόμπα, καθώς χαρίζει την τέλεια εμφάνιση για κάθε ώρα και στιγμή της ημέρας. Πρόκειται για μια διαχρονική επιλογή που ταιριάζει με πολλά είδη ρούχων, δίνοντας μια στυλάτη εμφάνιση, η οποία προκύπτει σχεδόν αβίαστα. Ποιοι είναι όμως οι καλύτεροι συνδυασμοί με μαύρο ανδρικό σακάκι; Ας τους δούμε παρακάτω.

Τζιν παντελόνι

Ένα μαύρο σακάκι με ένα τζιν παντελόνι δείχνει συναρπαστικό με μονόχρωμο γκρι, λευκό, ή μαύρο πουκάμισο. Δημιουργεί μάλιστα ένα semi-casual look, το οποίο δύσκολα περνά απαρατήρητο. Η ίδια απόχρωση σακακιού και παντελονιού, στην προκειμένη περίπτωση το μαύρο, μπορεί να φορεθεί χωρίς γραβάτα στο γραφείο, ένα πρώτο ραντεβού, ή μια βραδινή έξοδο. 

Λευκό T-shirt

Δεν υπάρχει καλύτερος συνδυασμός που θα δείχνει μια χαλαρή και μοντέρνα διάθεση με κάποιο ανδρικό μαύρο σακάκι από το απλό κλασικό λευκό T-shirt. Για να απογειώσετε όμως αυτό το look, δε θα πρέπει να ξεχάσετε να επιλέξετε μια σκουρόχρωμη απόχρωση παντελονιού, όπως σκούρο μπλε ή μαύρο. 

Υφασμάτινο παντελόνι

Κι όμως το υφασμάτινο παντελόνι με το μαύρο σακάκι αποτελούν έναν συνδυασμό ο οποίος κερδίζει πάντοτε τις εντυπώσεις. Το μόνο που χρειάζεται είναι ένα μονόχρωμο πουκάμισο, ή ένα πουκάμισο με διακριτικά μοτίβα. Ένα ζευγάρι μποτάκια, sneakers ή dress shoes θα αναβαθμίσει την συνολική σας εμφάνιση. Τους χειμερινούς μήνες επιλέξτε ένα πουλόβερ ή ένα ζιβάγκο. 

Μπλε πουκάμισο

Από όλους τους συνδυασμούς με μαύρο σακάκι, το μπλε πουκάμισο αποτελεί μια διαχρονική επιλογή που θα σας βγάζει πάντοτε ασπροπρόσωπους. Το μόνο πράγμα που θα πρέπει να προσέξετε είναι το σακάκι να είναι το κλασικό μαύρο. Ωστόσο, προτιμήστε παντελόνι σε μαύρη, ή σε σκούρα μπλε απόχρωση. Για να ολοκληρώσετε το σύνολο επιλέξτε dress shoes.

Μπεζ παντελόνι με μαύρο σακάκι

Τα υφασμάτινα παντελόνια χαρίζουν κλασάτη εμφάνιση σε ένα επίσημο event. Σε περίπτωση ειδικά που έχετε να παρευρεθείτε σε μια επίσημη εκδήλωση ή βραδινή εμφάνιση, ένα μπεζ ή ταμπά παντελόνι θα σας δώσει τη δυνατότητα να είστε στυλάτοι και κομψοί χωρίς να καταβάλετε μεγάλη προσπάθεια. Μπορείτε να φορέσετε ένα πουκάμισο που αναδεικνύει την προσωπικότητα σας, αλλά και αξεσουάρ που αναδεικνύουν τα καλύτερα στοιχεία σας, όπως κάποιο ρολόι ή γυαλιά ηλίου. 

Πουκάμισο με μοτίβα

Σε όσους αρέσει να πειραματίζονται με την εμφάνιση τους και προτιμούν τις πιο τολμηρές εμφανίσεις, μπορούν σίγουρα να δοκιμάσουν να πειραματιστούν με φλοράλ επιλογές, μοτίβα, καθώς και πολλά ακόμη πουκάμισα και μπλούζες. Ωστόσο, θα πρέπει το παντελόνι σας είτε να είναι στην απόχρωση του σακακιού, είτε να ταιριάζει με τα χρώματα του πουκαμίσου.

Μαύρο σακάκι με λευκό παντελόνι

Κι όμως, το μαύρο σακάκι με το λευκό παντελόνι μπορεί αρκετά εύκολα να φορεθεί σε μια επίσημη, καθώς και σε μια μη επίσημη εμφάνιση. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με μαύρα ή λευκά παπούτσια. Προτιμήστε ένα μαύρο πουκάμισο. Οι τολμηροί μπορείτε να δοκιμάσετε και ένα απαλό ροζ πουκάμισο. 

 

Ανακαλύψτε μια μεγάλη συλλογή σε ανδρικά σακάκια, ιδανικά για πολλούς συνδυασμούς, στο Mustmenfashion

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.