Το καφέ έχει επανέλθει στην ανδρική μόδα και αυτή τη φορά έχει κάνει την εμφάνισή του ως ένα δυναμικό και νεανικό χρώμα σε πολλές αποχρώσεις και υφές. Όλες αυτές οι παραλλαγές του δίνουν την ιδιότητα του μπαλαντέρ, αφού ταιριάζει σχεδόν με όλα τα χρώματα ανάλογα τον τόνο του. Άλλωστε, μην ξεχνάμε ότι το καφέ, ως θερμό χρώμα, είναι εξαιρετικό για όσους έχουν σκούρο και ζεστό τόνο δέρματος.

Το πιο κλασικό από όλα τα ανδρικά ρούχα σε καφέ είναι φυσικά το σακάκι. Αποτελεί μία πρωτότυπη εναλλακτική στο κλασικό μαύρο σακάκι, δίνοντάς του τη δυνατότητα για ένα πιο smart casual look που ξεχωρίζει. Πώς, όμως, φοριέται το καφέ ανδρικό σακάκι; Με ποια χρώματα και κομμάτια ταιριάζει για μια κομψή εμφάνιση;

Ας τα δούμε πιο αναλυτικά παρακάτω τους καλύτερους συνδυασμούς.

Πουκάμισο ή μπλούζα

πουκάμισο με καφέ σακάκι

Η κλασική επιλογή για μέσα από το σακάκι είναι φυσικά το πουκάμισο και εδώ έχεις πολλές χρωματικές επιλογές ανάλογα βέβαια και με τον τόνο του καφέ που έχεις διαλέξει. Το λευκό είναι το πιο ασφαλές χρώμα που κάνει εξαιρετική αντίθεση με ένα σκούρο καφέ σακάκι.

Όμως, μπορείς να τολμήσεις και κάτι λίγο πιο διαφορετικό. Με σκούρο καφέ σακάκι ταιριάζει επίσης και ένα ανοιχτό γαλάζιο πουκάμισο, ενώ αν θέλεις να παίξεις μόνο με τις αποχρώσεις, τότε μπορείς να το συνδυάσεις με ένα μπεζ πουκάμισο που κάνει απαλά τη μετάβαση από το πιο σκούρο στο πιο ανοιχτό.

Για πιο ανοιχτές αποχρώσεις του καφέ, όπως το ταμπά ή το χρώμα της καραμέλας, τότε σου προτείνουμε να τολμήσεις ένα σκούρο πουκάμισο σε μπλε ή χακί χρώμα.

Αν θέλεις να κάνεις το look σου λίγο πιο σπορ, τότε αντί για πουκάμισο, φόρεσε ένα ζιβάγκο σε λευκό ή μπεζ χρώμα που θα κάνει τη διαφορά.

Παντελόνι

λευκό παντελόνι καφέ σακάκι

Ως προς το παντελόνι, οι επιλογές είναι αρκετές ανάλογα με το στυλ που θέλεις να έχεις. Το καφέ σακάκι είναι πολύ ταιριαστό με τζιν και θα δέσει όμορφα, εφόσον έχεις επιλέξει γαλάζιο πουκάμισο.

Για ένα πιο επίσημο outfit, το παντελόνι chinos είναι η κατάλληλη επιλογή και σίγουρα θα σε εκπλήξουμε ως προς το χρώμα. Οπωσδήποτε θα έχεις στο μυαλό σου το μπεζ παντελόνι, όμως το λευκό υφασμάτινο παντελόνι είναι ό,τι πιο μοντέρνο μπορείς να φορέσεις. Άλλωστε, η προκατάληψη ότι το λευκό είναι μόνο για το καλοκαίρι έχει πλέον απορριφθεί πανηγυρικά. Το ζεστό καφέ κάνει μια εντυπωσιακή αντίθεση με την καθαρότητα του λευκού

Παπούτσια

λευκά παπούτσια καφέ σακάκι

Τα σκούρα καφέ μοκασίνια ή τα derby shoes είναι ιδανικά για ένα βραδινό look. Αν έχεις συνδυάσει το σακάκι με τζιν παντελόνι, τότε τα καφέ μποτάκια είναι η καλύτερη επιλογή.

Φυσικά, όπως και στο παντελόνι, το ίδιο ισχύει και στα παπούτσια. Μπορείς να τολμήσεις τον συνδυασμό με το λευκό και να κάνεις τη must επιλογή με λευκά sneakers. Τα έχουμε δει ακόμα και με κοστούμι και μας άρεσαν πολύ!

Τσέκαρε στο Must τα πιο μοντέρνα ανδρικά ρούχα που μπορείς να συνδυάσεις με καφέ σακάκι, επιλέγοντας στα φίλτρα το χρώμα που επιθυμείς, για να φτιάξεις το δικό σου μοναδικό στυλ!

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.