Το ροζ είναι ένα από τα πιο ωραία χρώματα σε πουκάμισο για το ανδρικό ντύσιμο. Ειδικά την άνοιξη και το καλοκαίρι, μπορεί να φορεθεί με πολλούς τρόπους και πολλούς συνδυασμούς. Όλο και περισσότεροι άνδρες επιλέγουν ροζ πουκάμισο για να φορέσουν στις διακοπές ή στις βόλτες τους. Συχνά όμως, οι περισσότεροι δε γνωρίζουν με τι ρούχα να ταιριάξουν το ροζ πουκάμισο και με τι χρώματα να το συνοδεύσουν. 

Πως να φορέσεις σωστά ένα ανδρικό ροζ πουκάμισο

Αρχικά θα πρέπει να προσέξεις τα χρώματα που θα το συνδυάσεις για να μην είναι υπερβολικό το σύνολο σου. Το ύφασμα και η φόρμα στο πουκάμισο, παίζουν και αυτά σημαντικό ρόλο. Προτίμησε μονόχρωμα και όχι με μοτίβα για να υπάρχει ηρεμία στο σύνολο σου.

Χρώματα που ταιριάζουν με το ανδρικό ροζ πουκάμισο

Ένα ροζ πουκάμισο ταιριάζει με όλες τις επιδερμίδες και μπορεί να φορεθεί από όλους. Το θέμα είναι να βρεις τα ιδανικά χρώματα για να το συνδυάσεις. Τα έντονα χρώματα όπως το κόκκινο, το πορτοκαλί, το κίτρινο, και το λαχανί, καλό είναι να τα αποφύγεις αν δε θες να μοιάζεις με πρωταγωνιστή σε ταινία του Bollywood. Το ροζ πουκάμισο ταιριάζει πολύ με απαλά, με γήινα, και με πιο σκούρα χρώματα. Το λευκό, το κρεμ, το μπεζ, το γκρι, το ναυτικό μπλε, και το σκούρο πράσινο αναδεικνύουν υπέροχα το ροζ και αναβαθμίζουν κάθε ανδρικό ντύσιμο.

Casual εμφανίσεις με ροζ πουκάμισο

Αν θες να εντάξεις το ροζ πουκάμισο στην καθημερινότητα σου για πιο casual εμφανίσεις, τότε δεν έχεις παρά να το συνδυάσεις με το αγαπημένο σου μπλε τζιν παντελόνι. Επίσης, μπορείς να το φορέσεις ανοιχτό με λευκό T-shirt από μέσα. Για τις καλοκαιρινές σου εξόδους, μπορείς να το φορέσεις με λινό κρεμ παντελόνι και καφέ loafers.

Επίσημες εμφανίσεις με ροζ πουκάμισο

Αν θες να δείχνεις κομψός και συνάμα μοντέρνος δοκίμασε να φορέσεις ροζ πουκάμισο με κοστούμι. Συνδύασε το navy blue κοστούμι σου με ροζ πουκάμισο και καφέ σκαρπίνια για να μαγνητίσεις τα βλέμματα και όλοι να μιλούν για σένα. Αν πάλι προτιμάς γκρι κοστούμι με το ροζ σου πουκάμισο, τόλμησε το. Το αποτέλεσμα θα σε δικαιώσει και θα αναδείξει το στυλ σου σε οποιαδήποτε στιγμή επιλέξεις να το φορέσεις.

Γραβάτα με ροζ πουκάμισο

Η γραβάτα που θα επιλέξεις να φορέσεις με το ροζ σου πουκάμισο, εξαρτάται από την απόχρωση του. Στις ανοιχτές αποχρώσεις του ροζ, ταιριάζουν όλες οι γραβάτες και μπορούν να φορεθούν αναλόγως το κοστούμι. Αν το ροζ χρώμα στο πουκάμισο είναι έντονο, προτίμησε να μη βάλεις καθόλου γραβάτα ή δοκίμασε ξύλινο παπιγιόν.

 

Σε κάθε περίπτωση ένα ροζ πουκάμισο μπορεί να φορεθεί από όλους και να σας κολακέψει το ίδιο αν ακολουθήσετε μερικούς απλούς κανόνες . Αν είσαι ανοιχτόχρωμος, προτίμησε έντονες αποχρώσεις του ροζ, ενώ αν έχεις πιο σκούρα επιδερμίδα μπορείς να επιλέξεις πιο ανοιχτόχρωμες και απαλές αποχρώσεις. Φόρεσε το ροζ πουκάμισο σου από το πρωί ως το βράδυ, χειμώνα ή καλοκαίρι. 

Αναβαθμίστε το στυλ σας με ένα ροζ πουκάμισο και συνδυάστε το με γιλέκο ή κοστούμι για κομψές εμφανίσεις. Στο κατάστημα μας θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ανδρικά πουκάμισα για όλες τις ώρες της ημέρας και για κάθε περίσταση.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.