Αν και αποτελεί μια τολμηρή επιλογή για πολλούς, ένα κόκκινο ανδρικό παντελόνι μπορεί να προσθέσει ιδιαίτερο στυλ σε μια εμφάνιση. Το χρώμα αυτό είναι ιδανικό για κάθε άνδρα που θέλει να ξεχωρίσει με το στυλ του. Εξάλλου τίποτα δε χαρίζει μεγαλύτερη αυτοπεποίθηση από το χρώμα κόκκινο. Ποιοι είναι όμως οι κατάλληλοι συνδυασμοί με κόκκινο ανδρικό παντελόνι;

 

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω πώς μπορείτε να εντάξετε το χρώμα κόκκινο στην γκαρνταρόμπα σας και να δημιουργήσετε συνδυασμούς που θα ξεχωρίσουν. 

Τι χρώματα ταιριάζουν με κόκκινο παντελόνι;

κοκκίνο παντελόνι

Το κόκκινο παντελόνι ενέχει μερικές παγίδες ως προς τον συνδυασμό του. Το μυστικό για να δημιουργήσετε μια κολακευτική εμφάνιση είναι να το συνδυάσετε με άλλα κομμάτια τα οποία δεν χτυπούν σε μεγάλο βαθμό στο μάτι. Για να το πετύχετε αυτό, σας προτείνουμε να κινηθείτε σε ουδέτερες αποχρώσεις. Το λευκό, το μαύρο, καθώς και το μπεζ και το γκρι δημιουργούν ιδιαίτερα κομψούς συνδυασμούς με το γκρι. Εναλλακτικά, οι αποχρώσεις του μπλε μπορούν να χαρίσουν στυλ και γοητεία μαζί με το κόκκινο παντελόνι σας.

 

Εξίσου σημαντική όμως είναι και η επιλογή της κατάλληλης απόχρωσης του κόκκινου και το είδος του παντελονιού. Από πιο ανοιχτές, μέχρι πιο σκούρες αποχρώσεις, το κόκκινο δίνει την ευκαιρία να επιλέξετε το κατάλληλο παντελόνι με βάση το στυλ σας. 

Κόκκινο υφασμάτινο παντελόνι

κόκκινο υφασμάτινο παντελόνι

Το κόκκινο υφασμάτινο παντελόνι αποτελεί μια ιδιαίτερη επιλογή, καθώς δίνει στυλ χωρίς να υστερεί σε άνεση. Συνεπώς, μπορεί να δημιουργήσει ιδιαίτερες επιλογές, για casual και smart casual εμφανίσεις. Για  μια στυλάτη εμφάνιση, μη διστάσετε να το συνδυάσετε με κάποιο πουκάμισο σε ουδέτερη απόχρωση, ή πλεκτές μπλούζες. Όσον αφορά τα υποδήματα, επιλέξτε sneakers για τις casual εμφανίσεις σας, ή dress shoes για ένα smart casual στυλ. 

Μπορντό παντελόνι

μπορντό παντελόνι

Το μπορντό αποτελεί μια ιδιαίτερα στυλάτη επιλογή, την οποία μπορεί να δυσκολευτείτε να απογειώσετε, ιδιαίτερα σε επίσημες περιστάσεις. Η πιο αυτή σκούρα απόχρωση του κόκκινου, δίνει μεγαλύτερες δυνατότητες συνδυασμών. Ο συνυδασμός του μπορντό παντελονιού με  μπορντό σακάκι ή πουκάμισο, καθώς και μπλε μπλούζες ή πουλόβερ ή μαύρες αποτελούν κλασικές επιλογές οι οποίες θα σας βγάλουν ασπροπρόσωπους σε κάθε σας εμφάνιση. Ολοκληρώστε το σύνολο σας με μερικά αξεσουάρ, όπως γυαλιά ή ένα ρολόι, και φυσικά το παλτό σας. 

Κοραλί παντελόνι

κοραλλί παντελόνι

Σε αντίθεση με το μπορντό που αποτελεί συνώνυμο της κομψότητας, το κοραλλί χαρίζει μια νεανική και διασκεδαστική διάθεση. Για τον λόγο αυτό, το χρώμα αυτό είναι ιδανικό για τους ανοιξιάτικους ή καλοκαιρινούς μήνες. Η φωτεινή αυτή απόχρωση είναι ιδανική για τις πρωινές ή τις απογευματινές βόλτες. Ο συνδυασμός της με λευκό ή μπλε χαρίζει ένα ιδιαίτερο αποτέλεσμα.

Κόκκινες βερμούδες

κόκκινη βερμούδα

Σε περίπτωση που θέλετε να εντάξετε το κόκκινο στις εμφανίσεις σας, αλλά δεν έχετε ακόμη το θάρρος για τη δημιουργία πολλών συνδυασμών, τότε οι βερμούδες αποτελούν την ιδανική επιλογή να ξεκινήσετε με αυτή την απόχρωση. Χάρη στο μικρό τους μήκος, οι κόκκινες βερμούδες χαρίζουν ιδιαίτερη εμφάνιση, χωρίς να αποτελούν ιδιαίτερα τολμηρές επιλογές. Για τον λόγο αυτό, είναι πιο απλές ως προς τους συνδυασμούς. Οι ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, όπως το λευκό ή το μπλε αποτελούν τους ιδανικους συνδυασμούς, και είναι κατάλληλες τόσο για τις βραδιές ή τις μέρες barbeque, τον καφέ ή το κοκτέιλ στο beach bar, αλλά και για μια βόλτα στην πόλη. 

 

Ανακαλύψτε στο Must μια μεγάλη συλλογή από κόκκινα παντελόνια, κατάλληλα για τη δημιουργία ξεχωριστών συνδυασμών. Συνδυάστε το παντελόνι της επιλογής σας με τα αγαπημένα σας κομμάτια κι ετοιμαστείτε να τραβήξετε τα βλέμματα σε κάθε σας εμφάνιση. 

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.