Το γκρι σακάκι αποτελεί ένα βασικό ένδυμα που κάθε άνδρας θα πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα του. Είτε πρόκειται να το επιλέξετε για μια εμφάνιση στο γραφείο, για μια βραδινή έξοδο για φαγητό, ή για κοκτέιλ, χαρίζει άμεσα κομψότητα. Όπως και με το μαύρο, έτσι και το γκρι σακάκι οι συνδυασμοί είναι πολλοί. 

 

Παρά το γεγονός ότι οι επιλογές είναι σχεδόν απεριόριστες, πολλοί είναι αυτοί που αντιμετωπίζουν το ερώτημα σχετικά το ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί. Έτσι λοιπόν, συγκεντρώσαμε τους καλύτερους και αρκετά καλά δοκιμασμένους συνδυασμούς με γκρι ανδρικό σακάκι, για εμφανίσεις που δύσκολα θα περάσουν απαρατήρητες. 

Ανοιχτό γκρι σακάκι

Ενώ πολλά σακάκια δείχνουν αρκετά βαριά και ζεστά τους πιο θερμούς μήνες, το ανοιχτό γκρι χαρίζει ένα πιο φωτεινό και δροσερό αποτέλεσμα. Για τον λόγο αυτό, η απόχρωση αυτή είναι ιδανική για τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες. Για να απογειώσετε την εμφάνιση, απλά διατηρήστε το υπόλοιπο σύνολο σε παρόμοιες αποχρώσεις. Δοκιμάστε να το συνδυάσετε με λευκό παντελόνι και γαλάζιο πουκάμισο, ή ένα μπεζ υφασμάτινο παντελόνι με λευκό πουκάμισο για ένα πιο καλοκαιρινό αποτέλεσμα. Όσον αφορά το κομμάτι των παπουτσιών, προτιμήστε το καφέ ή το σκούρο μπλε. 

Μεσαίο γκρι σακάκι (Mid-grey)

Γνωστό και ως mid-grey, το μεσαίο γκρι σακάκι αποτελεί ένα ιδιαίτερα πρακτικό ένδυμα που μπορείτε να προσθέσετε στην γκαρνταρόμπα σας. Χάρη στην ουδέτερη απόχρωση του, το μεσαίο γκρι ταιριάζει τόσο με ανοιχτόχρωμες, όσο και με σκουρόχρωμες επιλογές. Δηλαδή, θα δείχνετε το ίδιο στυλάτοι, είτε το συνδυάσετε με λευκό, είτε με μαύρο παντελόνι. Παρομοίως, μπορείτε να το συνδυάσετε τόσο με μπλε, όσο και άλλες γκρι αποχρώσεις. Ωστόσο, όποιο παντελόνι και να επιλέξετε, προτιμήστε να διατηρήσετε υπόλοιπο σύνολο απλό και κλασικό, επιλέγοντας την ολοκλήρωση του συνόλου με ένα λευκό πουκάμισο

Σκούρο γκρι σακάκι

Αν και πολλοί είναι αυτοί που παραβλέπουν τα γκρι σακάκια και επιλέγουν ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, το σκουρόχρωμο ωστόσο σχέδιο μπορεί να γλιτώσει από πολύωρο ψάξιμο. Μάλιστα, μπορεί να αποτελέσει και μια εναλλακτική έναντι στο κλασικό μαύρο, ενώ δίνει έναν πιο επίσημο χαρακτήρα. Έτσι, είναι ιδανική επιλογή για το γραφείο, αλλά και σημαντικές εξόδους. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να το συνδυάσετε με ένα σκουρόχρωμο παντελόνι για να αποφύγετε τις έντονες αντιθέσεις. 

Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί παντελονιού με γκρι ανδρικό σακάκι;

Αν και οι επιλογές συνδυασμών με γκρι σακάκι είναι πολλές, ορισμένα χρώματα ξεχωρίζουν για το ιδιαίτερο στυλ και την κομψότητα που χαρίζουν. Μεταξύ άλλων, σε αυτές τις επιλογές ανήκουν: 

 

  • Λευκό 

  • Γκρι 

  • Σκούρο μπλε 

  • Μαύρο

Μπορώ να φορέσω γκρι σακάκι με τζιν παντελόνι;

Αν και το γκρι σακάκι δείχνει ιδιαίτερα στυλάτο ως επίσημο ένδυμα, μπορεί να απογειώσει και τις casual ή smart casual εμφανίσεις σας. Ο συνδυασμός του μάλιστα με με τζιν παντελόνι και ένα μονόχρωμο πουκάμισο ή T-shirt, αλλά και sneakers, αποτελούν την ιδανική επιλογή για μια βόλτα μετά τη δουλειά ή το σαββατοκύριακο. 

Τι χρώμα πουκάμισο ή μπλούζα να επιλέξω με το γκρι σακάκι;

Το λευκό, το ανοιχτό ή σκούρο μπλε, ακόμη και το μαύρο είναι ιδανικές χρωματικές επιλογές για συνδυασμό με γκρι ανδρικό σακάκι. Γενικότερα, οι ουδέτερες αποχρώσεις προσφέρουν μεγαλύτερη δυνατότητα συνδυασμών.

Τι παπούτσια να επιλέξω;

Ένα γκρι σακάκι δίνει μεγαλύτερη δυνατότητα επιλογών ακόμη και με το μαύρο. Μπορείτε να επιλέξετε ανοιχτόχρωμα ή σκουρόχρωμα παπούτσια, καθώς και ιδιαίτερες επιλογές όπως το μπορντό. Επιπλέον, για πιο casual ή smart casual αποτέλεσμα, τα λευκά sneakers θα σας δώσουν την άνεση και την πιο “χαλαρή” εμφάνιση που επιθυμείτε. 

Στο Must θα βρείτε όλα όσα χρειάζεστε για την δημιουργία αξέχαστων συνδυασμών με γκρι ανδρικό σακάκι για εμφανίσεις που δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητες, μέσα από επώνυμα ανδρικά ρούχα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και εκπτώσεις που ανέρχονται έως και σε 60%. 

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.