Το μαύρο παντελόνι αποτελεί την επιτομή στον κλάδο της ανδρικής ένδυσης. Η σκούρη και ουδέτερη απόχρωση του το καθιστά την ιδανική επιλογή για όλες τις ανεπίσημες, αλλά και τις πιο επίσημες περιστάσεις. Αν και ένα αρκετά δημοφιλές κομμάτι, πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται ποιοι είναι οι κατάλληλοι συνδυασμοί με μαύρο ανδρικό παντελόνι. Κι όμως, οι επιλογές ως προς τους συνδυασμούς είναι ιδιαίτερα πολλές, ώστε να δημιουργήσετε την εμφάνιση που επιθυμείτε, κάθε στιγμή του χρόνου. 

Με ουδέτερα χρώματα

Τα ουδέτερα χρώματα ταιριάζουν ιδανικά μεταξύ τους. Μη διστάσετε λοιπόν να το συνδυάσετε με άλλα ουδέτερα χρώματα, όπως το λευκό, το γκρι, το μπεζ, αλλά και το navy blue. Τα γκρι και τα λευκά πουκάμισα, αποτελούν μια κλασική και διαχρονική επιλογή, η οποία δεν ξεφεύγει ποτέ από τις επιταγές της μόδας. 

Πουλόβερ

Μείνετε ζεστοί τους χειμερινούς μήνες με τα ζεστά πλεκτά. Για μια πιο casual εμφάνιση, επιλέξτε μια πλεκτή μπλούζα με μοτίβα, ή φορέστε από κάτω ένα πουκάμισο. Οι μονόχρωμες επιλογές από την άλλη, μπορούν να αποτελέσουν ένα κομμάτι για μια business casual εμφάνιση, ενώ με ένα σακάκι είναι κατάλληλες και για επίσημες περιστάσεις.

Φούτερ ή T-shirt με στάμπες

t-shirt με σταμπα

Είτε τους πιο ζεστούς, είτε τους πιο κρύους μήνες του χρόνου, οι ενδιαφέρουσες στάμπες με τα χρώματα και τα διάφορα σχέδια τραβούν πάντοτε τα βλέμματα, ενώ προσδίδουν και μια παιχνιδιάρικη διάθεση. Γιατί λοιπόν να μην είναι στο φούτερ ή το T-shirt σας; 

Μαύρο με μαύρο

Κι όμως το total black αποτελεί μια από τις καλύτερες λύσεις όσον αφορά μια κομψή ανδρική εμφάνιση. Μάλιστα, αποτελεί μια διαχρονική λύση, που μπορεί μάλιστα να χαρίσει πρωτότυπες εμφανίσεις. Εκτός από ένα μαύρο t-shirt, ένα μαύρο πουκάμισο με ένα μαύρο σακάκι, σε συνδυασμό με το μαύρο παντελόνι μπορεί να σας συντροφεύσει επάξια σε κάθε περίσταση. 

Μαύρο παντελόνι με καφέ παπούτσια

Σε αντίθεση με την κοινή γνώμη, το μαύρο με το καφέ ταιριάζουν ιδιαίτερα αρμονικά. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να επιλέξετε μια σκουρόχρωμη απόχρωση του καφέ, αν η μπλούζα είναι σε σκουρόχρωμη απόχρωση. Εναλλακτικά, μια πιο φωτεινή επιλογή όσον αφορά το πανωφόρι και το t-shirt ανοίγει τον δρόμο για μια ανοιχτόχρωμη απόχρωση των καφέ παπουτσιών. 

Οποιουδήποτε είδους πανωφόρι

Οι επιλογές για layering με ένα μαύρο παντελόνι είναι αναρίθμητες. Συνεπώς, δε χρειάζεται να φοβηθείτε να ξεφύγετε από την πεπατημένη και να δοκιμάσετε κάτι καινούργιο. Είτε ένα τζιν, είτε ένα μπλε τζάκετ με κουκούλα, αποτελούν ιδανικές ευκαιρίες για layering. Τα bomber και τα δερμάτινα έχουν έναν διαχρονικό χαρακτήρα, ενώ τα παλτό χαρίζουν μια ιδιαίτερα περιποιημένη νότα στο outfit σας. 

Extra fashion tip: Μην ξεχάσετε τις κάλτσες. Οι κάλτσες θα πρέπει να ταιριάζουν με το παντελόνι, και όχι με τα παπούτσια. Προτιμήστε για αρχή μια μαύρη ή γκρι επιλογή. Για μια πιο τολμηρή ματιά, προτιμήστε πιο έντονα χρώματα, ή μοτίβα, για να εμφανίσεις που κατακλύζονται από στυλ

Ανακαλύψτε όλες τις επιλογές που έχετε για να βρείτε την απάντηση στο ερώτημα “Ποιοι είναι οι κατάλληλοι συνδυασμοί με μαύρο ανδρικό παντελόνι” μέσα από τη μεγάλη συλλογή του Must σε επώνυμα πουκάμισα, μπλούζες, σακάκια, για μοντέρνο και κομψό στυλ σε προσιτές τιμές. 

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.