ανδρικό πράσινο παντελόνι συνδιασμοί

Το πράσινο παντελόνι αποτελεί ένα εξαιρετικό κομμάτι στην ανδρική γκαρνταρόμπα, το οποίο μπορεί άνετα να υποκαταστήσει το χιλιοφορεμένο τζιν ή το κλασικό μαύρο. Αν αυτό σου φαίνεται αδιανόητο, είναι επειδή ίσως έχεις στο μυαλό σου ένα φωτεινό πράσινο χρώμα, το οποίο φυσικά δεν μπορεί να αποτελέσει επιλογή για ανδρικό παντελόνι.

Οι αποχρώσεις, όμως, του πράσινου ανδρικού παντελονιού είναι εντελώς διαφορετικές, πολύ πιο ουδέτερες και κομψές. Σε ένα μεγάλο φάσμα από θερμό μέχρι ψυχρό χρώμα, το πράσινο σου δίνει την ευκαιρία να πρωτοτυπήσεις μέσα από δεκάδες επιλογές ανάλογα με το στυλ σου.

Χακί παντελόνι

jack & jones χακι ανδρικο παντελονι

Το χακί δεν είναι φυσικά το παραδοσιακό χακί της στρατιωτικής στολής που σε όλους μας έρχεται πρώτο στο μυαλό. Πρόκειται πρακτικά για μια απόχρωση με τεράστιο εύρος που στις σκούρες εκδοχές της συνορεύει με το καφέ και στις ανοιχτές της με το γκρι/μπεζ.

Συνήθως, τη συναντάμε σε πιο casual επιλογές, όπως παντελόνι φόρμας ή υφασμάτινο παντελόνι με τσέπες. Και στα δύο στυλ, ταιριάζει εξαιρετικά με T-shirt και φούτερ σε ανοιχτές αποχρώσεις, όπως το λευκό. Στη σκούρα εκδοχή του χακί μπορείς να συνδυάσεις το παντελόνι και με τζιν μπουφάν στο κλασικό denim blue.

Την πιο ανοιχτή εκδοχή της που είναι πολύ κοντινή με το μπεζ ή το θερμό γκρι, μπορείς να τη συνδυάσεις και με σκούρο καφέ ή κυπαρισσί, ενώ καλό είναι να αποφύγεις χρώματα, όπως το κίτρινο ή το εκρού που δεν θα έχουν την επιθυμητή αντίθεση με το παντελόνι.

Λαδί παντελόνι

λαδι παντελόνι basehit

Το λαδί είναι μια θερμή και σχετικά ανοιχτή απόχρωση του πράσινου που συνήθως τη συναντάμε σε πιο επίσημα υφασμάτινα παντελόνια, όπως τα chinos. Το λευκό πουκάμισο είναι ιδανική επιλογή που δημιουργεί αντίθεση με το παντελόνι, χωρίς όμως υπερβολές. Η εμφάνιση μπορεί να ολοκληρωθεί με δύο βασικούς τρόπους: Επιλέγοντας είτε το μαύρο είτε το καφέ χρώμα για τα παπούτσια, το σακάκι ή/και το παλτό.

Μια πολύ βολική απόχρωση στο λαδί είναι το μαύρο/λαδί, το οποίο δεν διαφέρει πολύ από το μαύρο, δίνει όμως μια πιο φωτεινή αίσθηση σε σχέση με το απόλυτο μαύρο. Αυτό το ιδιαίτερο χρώμα μπορείς να το φορέσεις με πουκάμισο ή πουλόβερ σε ανοιχτό γκρι, όπως του πάγου, αλλά και με το θερμό γκρι/μπεζ, το λεγόμενο γκρεζ.

Κυπαρισσί παντελόνι

κυπαρισσί ανδρικό παντελόνι Camaro

Τέλος, η τρίτη απόχρωση που συναντάμε σε ανδρικό πράσινο παντελόνι είναι το κυπαρισσί, δηλαδή το σκούρο πράσινο που δεν έχει καμία ανάμειξη με καφέ, όπως έχει το χακί και το λαδί. Είναι μια πρωτότυπη εναλλακτική στο παραδοσιακό μαύρο και έχει το μοναδικό πλεονέκτημα ότι ταιριάζει κυριολεκτικά με τα πάντα.

Δηλαδή μπορείς να το συνδυάσεις τόσο με ψυχρές αποχρώσεις, όπως το γκρι και το γαλάζιο, όσο και με θερμές, όπως το μπεζ και το καφέ ταμπά. Στις πιο ανοιχτές αποχρώσεις του ταιριάζει και με ανθρακί, αλλά και με σκούρο μπλε.

Δες εδώ όλες τις επιλογές που έχεις σε πράσινο ανδρικό παντελόνι και αναζήτησε το χρώμα, με το οποίο θα το συνδυάσεις μέσα από τη μεγάλη συλλογή του Must σε επώνυμα πουκάμισα, σακάκια, παλτά, φούτερ και T-shirt για μοντέρνο στυλ σε προσιτές τιμές.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.