Ανδρικό ντύσιμο για ορκωμοσία: Πως να ντυθείς σωστά

Βρες το κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για ορκωμοσία που θα φορέσεις μέσα από τη στολή αποφοίτησης. Για όλα εκείνα τα Σάββατα που έμεινες μέσα για να διαβάσεις. Για όλους εκείνους του καφέδες που ήπιες ώστε να σε κρατήσουν ξύπνιο στο μάθημα. Για τη μαμά που σου έστελνε με το ΚΤΕΛ ταπεράκια φαγητού όσο βρισκόσουν μακριά της. Αλλά, και για όλες εκείνες τις ωραίες στιγμές που έζησες σαν φοιτητής. Για όλους αυτούς τους λόγους, βρήκαμε για σένα το κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για ορκωμοσία που θα μπορείς να το φορέσεις άνετα μέσα από τη στολή σου και θα σε κάνει να φαίνεσαι ωραίος και cool στις φωτογραφίες. 

 

Ανδρικό κοστούμι για ορκωμοσία

 

Η πιο διαχρονική επιλογή για την ορκωμοσία είναι το ανδρικό κοστούμι. Το θέμα είναι να το ταιριάξεις σωστά με τη στολή γιατί όπως και να το κάνουμε θα φαίνεται λίγο. Το σημαντικό είναι να επιλέξεις ανοιχτόχρωμο πουκάμισο, όπως λευκό, θαλασσί ή κρεμ, για να κάνει ωραία αντίθεση με τα σκούρα χρώματα της στολής. Αν η στολή είναι σκούρα μπλε, τότε και τα τρία χρώματα που αναφέραμε είναι ιδανικά και ταιριάζουν απόλυτα. Αν είναι μαύρη, το λευκό και το κρεμ είναι οι καλύτερες επιλογές σου. Το χρώμα του κουστουμιού μπορεί να είναι μαύρο, μπλε, σκούρο μπλε ή καφέ. Αν επιλέξεις να φορέσεις γραβάτα, προτίμησε μία σε κόκκινο, μπλε, ή μαύρο χρώμα για να τη συνδυάσεις με το πουκάμισο και το κοστούμι σου. Από παπούτσια μπορείς να επιλέξεις καφέ που ταιριάζουν με όλα εκτός από το μαύρο κοστούμι ή μαύρα που μπορούν να φορεθούν με κάθε συνδυασμό. Δείτε πως θα συνδυάσετε σωστά κοστούμι με γραβάτα για το τέλειο look ορκωμοσίας.

 

Πουλόβερ με πουκάμισο

 

Αν θες κάτι πιο casual και όχι τόσο επίσημο όσο το κοστούμι, επέλεξε πουλόβερ με πουκάμισο. Μπορείς να το φορέσεις με τζιν ή παντελόνι chino μέσα από τη στολή σου και με παπούτσια sneakers, μποτάκια ή μοκασίνια δετά. Επίσης, μπορείς να βάλεις γραβάτα για πιο κομψή εμφάνιση. Το ανδρικό ντύσιμο για ορκωμοσία μπορεί να γίνει απλή υπόθεση απλά επιλέγοντας να φορέσεις το αγαπημένο σου πουλόβερ με ένα ανοιχτόχρωμο πουκάμισο.

 

Τι να μη φορέσεις στην ορκωμοσία

 

Σε κάποιες τελετές αποφοίτησης στέκεσαι όρθιος ενώ σε κάποιες άλλες μένεις καθιστός. Για να αποφύγεις φριχτούς πόνους στα πόδια από ορθοστασία, καλό είναι να επιλέξεις άνετα παπούτσια που θα σε βοηθήσουν με τη σωστή στάση του σώματος. Casual ρούχα όπως φούτερ και βερμούδες δε θα σε βολέψουν ιδιαίτερα, αφού θα πρέπει να φορέσεις εξωτερικά τη στολή σου. Αποτελεσματικά το φούτερ με την κουκούλα και τη στολή θα σε πνίγει, ενώ με τη βερμούδα είναι πιθανό να κρυώνεις ή να φαίνεται σαν να μη φοράς τίποτα από μέσα στις φωτογραφίες. Πρόκειται για μία από τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής σου, οπότε είναι φυσικό να θέλεις να δείχνεις περιποιημένος με το κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για ορκωμοσία. Σε κάθε περίπτωση, αυτό που μετράει πραγματικά, είναι να αισθάνεσαι άνετα με τα ρούχα σου και να μην ντρέπεσαι να δείξεις το προσωπικό σου γούστο. 

Στο κατάστημα μας θα βρείτε ανδρικά ρούχα για ορκωμοσία που θα σας κάνουν να φαίνεστε κομψοί στις αναμνηστικές φωτογραφίες της τελετής αποφοίτησης. Αναδείξτε το προσωπικό σας γούστο μέσα από τη συλλογή μας και επιβραβεύστε τον εαυτό για τη σκληρή δουλεία και το πολύωρο διάβασμα που κάνατε, με ένα ωραίο σετ ρούχων για τελετές ορκωμοσίας.  

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.