ανδρικο ντύσιμο χειμώνας

Ο χειμώνας έχει αρχίσει να δείχνει τα δόντια του και να μας ζητάει να φορέσουμε τα χειμωνιάτικα ρούχα μας για τις εξόδους μας. Μπορεί να λατρέψαμε το φθινοπωρινό look μας, όμως μιας και πλησιάζουν γιορτές, ήρθε η ώρα να ντυθούμε ζεστά και να χαρούμε τα παλτά και τα πουλόβερ που στην Ελλάδα δε φοράμε και πολλούς μήνες μέσα στο χρόνο.

Ποιες είναι, όμως, οι τάσεις στο ανδρικό ντύσιμο για τον χειμώνα 2021-2022; Διαβάστε τις και προετοιμαστείτε για τις αγορές των γιορτών αλλά και για τις εκπτώσεις του Ιανουαρίου. Ευτυχώς, οι περισσότερες τάσεις αφορούν κομμάτια που θα μας απασχολήσουν και τα επόμενα χρόνια, με προτάσεις όμως για να φορεθούν με έναν διαφορετικό τρόπο.

Πλεκτά

μπλουζα πλεκτή marcus

Τα πλεκτά έχουν την τιμητική τους φέτος και όχι άδικα. Χαρίζουν ζεστασιά, ενώ ταυτόχρονα είναι τόσο κομψά που μπορούμε να τα φοράμε σχεδόν σε όλες τις περιστάσεις. Η πλεκτή ζακέτα με ένα πολύχρωμο καρό ή ριγέ πουκάμισο από μέσα είναι από τα πιο hot trends της σεζόν, καθώς δίνει τη δυνατότητα να συνδυάσουμε αυτή την όμορφη υφή με τα χρώματα και τα μοτίβα που εδώ και μερικά χρόνια κυριαρχούν στην ανδρική μόδα.

Τα oversized πουλόβερ είναι επίσης κυρίαρχα, όμως θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι ταιριάζουν στον σωματότυπό σας και δεν σας «κρύβουν».

Φαρδιά παντελόνια

παντελονι vittorio

Δεν υπάρχει άντρας που δεν βρίσκει γοητευτικά τα slim παντελόνια, όμως η αλήθεια είναι ότι σε πολύ λίγους ταιριάζει αυτή η γραμμή. Από την άλλη, το αίτημα για άνεση μεγαλώνει, οπότε ήρθε η ώρα να απολαύσουμε τα φαρδιά παντελόνια. Με τσέπες στο πλάι είναι η απόλυτη προσθήκη στη γκαρνταρόμπα για συνδυασμό με φούτερ για casual εμφανίσεις.

Όμως, ένα φαρδύ παντελόνι φοριέται κάλλιστα και στη δουλειά. Μπορεί να είναι μονόχρωμο τζιν ή ένα ρετρό κοτλέ παντελόνι που συνδυάζεται άψογα με μποτάκια για το πιο στιλάτο look.

Ζιβάγκο

ζιβαγκο vittorio

Τα ζιβάγκο έχουν επανέλθει εδώ και λίγο καιρό στο ανδρικό ντύσιμο, όμως ειδικά φέτος είναι το απόλυτο must. Φοριούνται σκέτα κάτω από ένα δερμάτινο μπουφάν, όμως είναι και η προσθήκη στο outfit που κάνει τη διαφορά, όταν συνδυάζονται με ζακέτα ή πουλόβερ.

Για όσους θέλουν να εντάξουν το χρώμα στο ντύσιμό τους, αλλά χωρίς υπερβολές, ένα ζιβάγκο σε έντονο χρώμα (π.χ. πράσινο ή κίτρινο) συνδυασμένο με ένα πουλόβερ σε ουδέτερη απόχρωση, όπως γκρι ή καφέ, είναι η πιο διακριτική επιλογή.

T-shirts

t-shirt superdry

Η εποχή που φορούσαμε το T-shirt μόνο στο γυμναστήριο έχει παρέλθει πανηγυρικά. Πλέον, το T-shirt φοριέται σχεδόν όλες τις ώρες και ειδικά με στάμπα είναι ένα trend που έχει έρθει για να μείνει. Με δερμάτινο τζάκετ ή βαμβακερή ζακέτα είναι η πιο προφανής επιλογή, όμως μπορείτε να τολμήσετε να το φορέσετε και με σακάκι και sneakers για μια ξεχωριστή και μοντέρνα εμφάνιση.

Jockey καπέλα

jockey καπέλα

Κάποτε φορούσαμε τα jockey καπέλα μόνο στην παραλία ή τα αθλήματα. Σιγά σιγά άρχισαν να γίνονται μέρος της κουλτούρας του casual ντυσίματος, όμως φέτος τον χειμώνα είναι το πιο απαραίτητο αξεσουάρ. Σε φωτεινά χρώματα ή λευκό για την πρωινή εμφάνιση και πιο σκούρες αποχρώσεις για το βράδυ, πρόκειται για ένα ανδρικό αξεσουάρ που είναι κάτι πολύ παραπάνω από ένα προστατευτικό για τον ήλιο.

Τα τρία χρώματα της σεζόν

Αν θέλαμε να συνοψίσουμε τα δύο χρώματα που επικράτησαν στις πασαρέλες για την ανδρική μόδα 2021-2022, τότε θα λέγαμε αναμφισβήτητα το κόκκινο και το μουσταρδί. Για τους τολμηρούς, αυτά είναι χρώματα που μπορούν να φορεθούν στα παντελόνια ή στα παλτό για μια εκκεντρική εμφάνιση. Αν επιθυμείτε κάτι πιο διακριτικό, τότε ένα T-shirt ή ένα πουλόβερ σε αυτές τις αποχρώσεις είναι οπωσδήποτε μια ξεχωριστή πινελιά.

Για όσους θέλουν να κινηθούν σε πιο ουδέτερους χρωματισμούς, το off-white είναι το χρώμα τους. Και μάλιστα, όχι μόνο στα κλασικά, όπως το πουκάμισο ή η μπλούζα. Στο παλτό, το σακάκι ή το παντελόνι, πρόκειται για έναν εντελώς καινούριο τρόπο να ξεφύγετε από τα σκούρα χρώματα του χειμώνα χωρίς εκκεντρικότητες.

Ανδρικές τσάντες

 ανδρικές τσάντες

Τα σακίδια έχουν φυσικά κυριαρχήσει εδώ και χρόνια, όμως φέτος φαίνονται να αποενοχοποιούνται και άλλες τσάντες που τις είχαμε στο μυαλό μας ως γυναικείες. Από τις χιαστί τσάντες μέχρι τα μικρά τσαντάκια, πρόκειται πια για ένα αξεσουάρ που συμπληρώνει άριστα την ανδρική εμφάνιση και φυσικά προσφέρει άνεση αλλά και πλήρη αυτονομία.

Γιλέκα

γιλεκο vittorio

Το γιλέκο επανέρχεται στη μόδα και φοριέται πια και σε πιο casual βραδινές εμφανίσεις. Συνδυασμένο με πουκάμισο σε έντονα χρώματα και μοτίβα, το γιλέκο ολοκληρώνει το στυλ και προσδίδει ακαταμάχητο κύρος χωρίς όμως να βαραίνει το σύνολο.

Μαύρο δερμάτινο

μαυρο δερματινο jack and jones

Το μαύρο δερμάτινο είναι σίγουρα ένα κλασικό κομμάτι που σπάνια φεύγει από τη μόδα. Απλά φέτος είναι το απόλυτο must-have της σεζόν. Μάλιστα, μπορεί να φορεθεί τόσο σε πρωινές όσο και σε βραδινές εμφανίσεις  είτε με πουκάμισο είτε με T-shirt και να τραβήξει τα βλέμματα με τον ιδιαίτερο χαρακτήρα του.

Polo μπλουζάκια

polo visconti

Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά το 1920 μεταξύ των παικτών του τένις και σταδιακά κυριάρχησαν στο casual ντύσιμο. Φέτος το χειμώνα έρχονται με μια διαφορετική πρόταση, καθώς τα βλέπουμε πλέον ως μέρος trendy βραδινών εμφανίσεων. Με λίγα λόγια, το polo μπλουζάκι φοριέται εξαιρετικά με κοστούμι σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό που ιδανικά πρέπει να διαφέρει χρωματικά, για να κάνει την επιθυμητή αντίθεση.

Οι ζακέτες του κολλεγίου

ζακετα κολλεγίου brokers jeans

Αυτές οι ζακέτες που κάποτε βλέπαμε στις αμερικάνικες ταινίες να φοριούνται από φοιτητές στα κολλέγια, τώρα είναι η αγαπημένη μας πρόταση για το πρωινό ντύσιμο. Σε ανοιχτά και χαρούμενα χρώματα, όπως λευκό, κόκκινο και πράσινο, με στάμπες και άλλες ιδιαίτερες λεπτομέρειες, οι ζακέτες-φούτερ σετάρονται με παντελόνι φόρμας για ένα σπορ look αλλά και με τζιν για μια καθημερινή εμφάνιση που όμως δεν είναι καθόλου βαρετή.

Βρείτε στο Must όλα τα παραπάνω κομμάτια και πολλά ακόμη για ένα στιλάτο look φέτος το χειμώνα με επώνυμα ρούχα σε πολύ προσιτές τιμές.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.