ανδρικό ντύσιμο για πάσχα

Λίγος καιρός μένει για την Ανάσταση του Θεανθρώπου, και ήρθε η ώρα να δούμε ιδέες για ανδρικό ντύσιμο για Πάσχα. Τις ημέρες αυτές, όλοι θέλουν να είναι καλοντυμένοι, περιποιημένοι και άνετοι. Εξάλλου, είναι η περίοδος που όλοι πραγματοποιούν εξόδους. Με τόσο κόσμο στο δρόμο ή τα μαγαζιά, σίγουρα θα θέλεις να τραβήξεις τα βλέμματα πάνω σου. Οι συνδυασμοί όπως το σακάκι με τζιν παντελόνι, το μπλε ή ροζ πουκάμισο με λευκό παντελόνι, αλλά και ένα casual στυλ με δερμάτινο μπουφάν θα σε βοηθήσει να πετύχεις τον στόχο σου.

 

Τι να φορέσω στην Ανάσταση; Αν και εσύ έχεις αυτή την απορία θα βρεις την απάντηση στους παρακάτω συνδυασμούς.

Κλασικός συνδυασμός με πουκάμισο και σακάκι


Στα πιο κλασικά, αλλά ταυτόχρονα κομψά ρούχα για την Ανάσταση ανήκει το πουκάμισο με το σακάκι. Ο συνδυασμός αυτός είναι κατάλληλος για κάθε στυλ, αλλά και για κάθε ηλικία και σωματότυπο. Για καλύτερα αποτελέσματα, επίλεξε διαφορετικό χρώμα σε σακάκι και παντελόνι. Όμως, προτίμησε το πουκάμισο να είναι κοντά στα χρώματα του σακακιού. Δηλαδή, αν το
σακάκι σου είναι μπλε, φόρεσε ένα γαλάζιο πουκάμισο.

Stylish δερμάτινο jacket


Ένα
δερμάτινο μπουφάν είναι πάντοτε στη μόδα, και τραβάει τα βλέμματα κυρίως των γυναικών. Αυτό συμβαίνει γιατί το δερμάτινο μπουφάν εκπέμπει δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Προτίμησε ένα κλασικό χρώμα, που σου επιτρέπει να το φοράς με τα περισσότερα κομμάτια της ντουλάπας, όπως για παράδειγμα το καφέ σκούρο ή το μαύρο.

Για τις απογευματινές σου εξόδους τις ημέρες αυτές, συνδύασε το με ένα κομψό μπλουζάκι με στάμπα. Για μια βραδινή βόλτα, προτίμησε να το φορέσεις με πουκάμισο και λευκά sneakers.

Σακάκι και τζιν παντελόνι για βραδινές εξόδους


Στα πιο μοδάτα ρούχα για Πάσχα ανήκει ο συνδυασμός με σακάκι και τζιν παντελόνι. Μάλιστα, αν τον πετύχεις, μπορείς να το φορέσεις ακόμη και το βράδυ της Ανάστασης. Προτίμησε ένα σκουρόχρωμο τζιν και φόρεσε το με λευκό πουκάμισο ή λευκό T-shirt και το σακάκι της επιλογής σου. Όσον αφορά τα παπούτσια, κινήσουν σε πιο επίσημα κομμάτια ή δερμάτινα sneakers.

Πουκάμισο με παντελόνι chinos για τις ζεστές ημέρες


Τι να φορέσω το Πάσχα στο τραπέζι, ή μια ζεστή ημέρα; Αν έχεις αυτή την απορία το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να φορέσεις το αγαπημένο σου chinos παντελόνι με ένα καλό πουκάμισο. Προτίμησε τις ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, διότι είναι κατάλληλες για όλες τις ώρες της ημέρας. Με τον τρόπο αυτό, μπορείς να κρατήσεις το σύνολο αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Ζακέτα ως μπουφάν casual στιγμές

 

Μια πλεκτή ή υφασμάτινη ζακέτα μπορεί να λειτουργήσει και ως μπουφάν τις ζεστές ημέρες της άνοιξης. Θα είσαι δροσερός, άνετος, αλλά ταυτόχρονα και κομψός. Επίλεξε να τη συνδυάσεις είτε με τζιν, είτε με υφασμάτινο παντελόνι και ένα μονόχρωμο top. Φόρεσε ένα καπέλο και τα αγαπημένα σου γυαλιά και θα είσαι ο πιο κομψός όπου κι αν πας.


Μακριά μπλούζα για βόλτες με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει

 

Ένα ανοιξιάτικο ντύσιμο για Πάσχα που μπορείς να φορέσεις σε μια έξοδο σου με το πρόσωπο που έχεις κατακτήσει ή το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι να φορέσεις μια ανοιχτόχρωμη μακριά μπλούζα με ένα μαύρο τζιν. Φυσικά, το ντύσιμο αυτό θα ολοκληρώσουν τα αθλητικά παπούτσια. Σε περίπτωση μάλιστα που εντάξεις και τα αγαπημένα σου αξεσουάρ, να είσαι βέβαιος πως θα λάβεις πολλά κοπλιμέντα.


Μπλε πουκάμισο και λευκό παντελόνι για βόλτα με συγγενείς

 

Το μπλε πουκάμισο χαρίζει γοητεία σε κάθε άντρα, ενώ συνδυάζεται με τέλειο τρόπο με το λευκό. Μάλιστα, αρκετοί είναι οι στυλίστες που το προτείνουν ως το ιδανικό ντύσιμο για Ανάσταση. Για να το απογειώσεις, πρόσθεσε καφέ στοιχεία, όπως μια καφέ ζώνη ή καφέ παπούτσια. Αν μάλιστα γιορτάσεις το Πάσχα σε νησί ή σε κάποια παραθαλάσσια περιοχή, ετοιμάσου να ξεχωρίσεις.


Ροζ πουκάμισο και λευκό παντελόνι

 

Για ένα μοντέρνο ανοιξιάτικο ντύσιμο, το ροζ ανδρικό πουκάμισο, σε συνδυασμό με το λευκό είναι σίγουρα κάτι που θα κερδίσει τις εντυπώσεις. Αν θες να το κάνεις πιο κλασικό, προτίμησε παπούτσια σε ανοιχτό καφέ.


Ντύσιμο με καμπαρντίνα για τις ψυχρές ημέρες

 

Η καμπαρντίνα είναι από τα καλύτερα πανωφόρια για τις ψυχρές ημέρες της άνοιξης. Αυτό που κάνει την καμπαρντίνα να ξεχωρίζει είναι ότι μπορείς να τη φορέσεις με όλα τα ρούχα της ντουλάπας σου, από τζιν μέχρι και παντελόνια chinos, αλλά και απλά top και καλά πουκάμισα. Σε περίπτωση λοιπόν που ο καιρός είναι ψυχρός ή βροχερός, φόρεσε τα μποτάκια σου, πάρε την καμπαρντίνα σου και αν είναι απαραίτητο την ομπρέλα σου και ετοιμάσου να περάσεις μια όμορφη μέρα.


Τζιν μπουφάν για τις πρωινές εμφανίσεις

 

Κι όμως, το τζιν μπουφάν είναι από τα καλύτερα ανδρικά ρούχα, τα οποία δίνουν στυλ σε όποιον τα φοράει. Μπορείς να δημιουργήσεις είτε ένα total denim, φορώντας το με σκούρο τζιν πουκάμισο και τζιν παντελόνι, είτε με ένα οποιοδήποτε μπλουζάκι αγαπάς.

 

Προσοχή: Αν επιλέξεις να κάνεις total denim, προτίμησε οι αποχρώσεις του πουκαμίσου και του παντελονιού να είναι πιο σκούρες από αυτές του jacket.


Πειραματίσου με τα αξεσουάρ

 

Είναι ένας βασικός κανόνας που ισχύει τόσο για τις γυναίκες, όσο και για τους άνδρες. Όταν θες να αναβαθμίσεις το σύνολο του, τα αξεσουάρ είναι ο καλύτερος φίλος που μπορείς να εμπιστευτείς. 

Για παράδειγμα, ακόμη και το πιο απλό ντύσιμο με ένα γκρι παντελόνι και ένα γκρι σακάκι μπορεί να αποκτήσει μια πασχαλινή χροιά, αν φορέσεις μια γραβάτα ή ένα μαντήλι με λουλούδια.

 

Αν δεν θες έντονο το ανοιξιάτικο στοιχείο, όπως για παράδειγμα ένα φλοράλ πουκάμισο, μπορείς να το εντάξεις σε μικρά κομμάτια, όπως ένα καπέλο. Ακόμη και αν δεν σου αρέσουν τα παστέλ χρώματα, μια παστέλ γραβάτα σίγουρα θα κάνει τη διαφορά.

 

Τα ρούχα για Ανάσταση δε χρειάζεται να είναι περίπλοκα. Ακόμη και απλοί συνδυασμοί, όπως πουκάμισο με παντελόνι, ή σακάκι και  τζιν παντελόνι μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Τα αξεσουάρ μπορούν να προσθέσουν λάμψη και να κάνουν ενδιαφέρον ακόμη και το πιο κλασικό σύνολο.

Ανακάλυψε στο Must Men Fashion όλα τα στοιχεία με τα οποία θα μπορέσεις να δημιουργήσεις ένα στυλάτο ανδρικό ντύσιμο για Πάσχα!

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.