Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί με λινό ανδρικό πουκάμισο;

Την περίοδο του καλοκαιριού, που ο υδράργυρος αυξάνεται κατακόρυφα, αναζητούμε για την ένδυση μας ανάλαφρες και δροσιστικές επιλογές. Για τον λόγο αυτό, αυτή την εποχή του χρόνου, το λινό πουκάμισο κάνει την εμφάνιση του. Έτσι λοιπόν, στον κάθε ένα από εμάς γεννάται το ερώτημα: Ποιοι είναι οι καλύτεροι συνδυασμοί με λινό ανδρικό πουκάμισο;

 

Οι τρόποι για να φορέσετε αυτού του είδους το πουκάμισο το καλοκαίρι είναι πολλοί. Ας δούμε παρακάτω μερικούς από τους πιο μοντέρνους από αυτούς, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε τα βλέμματα όλων γύρω σας.

Λινό ανδρικό πουκάμισο

Λινό πουκάμισο στο γραφείο

Ένα λινό πουκάμισο αποτελεί την ιδανική εναλλακτική όσον αφορά τις καλοκαιρινές ημέρες στο γραφείο. Συνδυάστε ένα λευκό λινό πουκάμισο με υφασμάτινο παντελόνι σε μπλε, γκρι ή μπεζ χρώμα, αλλά και loafers ή derby shoes. Μάλιστα, αντί για λευκό μπορείτε να επιλέξετε κάποια παστέλ απόχρωση, όπως το γαλάζιο ή το ροζ.

Λινό πουκάμισο για τις χαλαρές στιγμές της καθημερινότητας

Ποιος μπορεί να αντισταθεί σε μια χαλαρή, αλλά άρτια εμφάνιση με ένα λινό πουκάμισο και ένα μακρύ παντελόνι για μια βραδινή καλοκαιρινή έξοδο;  Τα jeans και τα υφασμάτινα παντελόνια είναι μεν οι ιδανικοί συνδυασμοί, αλλά η επιλογή τους εξαρτάται από την περίπτωση που θέλετε να τα φορέσετε. 

 

Για παράδειγμα, για ένα casual ντύσιμο ανδρικό, επιλέξτε λινό πουκάμισο με ένα jean παντελόνι, και ολοκληρώστε το look με ένα ζευγάρι espadrilles. Αφήστε ξεκούμπωτα τα πρώτα κουμπιά, και γυρίστε τα μανίκια του πουκαμίσου σε περίπτωση που είναι μακρυμάνικο.

 

Για μια πιο smart casual εμφάνιση, επιλέξτε ένα υφασμάτινο παντελόνι σε μια σκουρόχρωμη απόχρωση. Γενικότερα, οι σκουρόχρωμες αποχρώσεις δίνουν μια πιο επίσημη όψη σε ένα look, ενώ σας κάνουν να φαίνεστε πιο κομψοί. Όσον αφορά τα παπούτσια, τα dress shoes θα δώσουν γοητεία στο σύνολο σας.

Λινό πουκάμισο με βερμούδα

Η βερμούδα και το λινό πουκάμισο αποτελούν τα ενδύματα του καλοκαιριού. Γιατί λοιπόν να μην τα φορέσετε μαζί; Επιλέξτε το αγαπημένο σας πουκάμισο, και συνδυάστε το με μια υφασμάτινη βερμούδα, για μια πρωινή ή απογευματινή βόλτα στην πόλη ή το νησί. Μάλιστα, για μια πιο χαλαρή εκδοχή, μπορείτε να αφήσετε ανοιχτά μερικά κουμπιά του πουκαμίσου.

Λινό πουκάμισο για επίσημες περιστάσεις

Αν και αποτελεί ένα look που δεν το συναντάμε συχνά, το λινό πουκάμισο μπορεί να σας βοηθήσει να αποσπάσετε θετικά σχόλια σε όποιο event και να παρευρεθείτε. Μάλιστα, μπορείτε να το φορέσετε ακόμη και με κοστούμι. Το μόνο που απαιτείται είναι να προτιμήσετε πιο στενές γραμμές, τόσο στο κοστούμι, όσο και στο πουκάμισο. Με τον τρόπο αυτό, θα διατηρήσετε τον επίσημο χαρακτήρα του συνόλου.

φροντίδα λινό ανδρικό πουκάμισο

Πώς να φροντίσετε το λινό σας πουκάμισο

Σε αντίθεση με το τι πιστεύει η κοινή γνώμη, το λινό δεν απαιτεί μεγάλη φροντίδα, καθώς πλένεται κανονικά στο πλυντήριο. Ωστόσο, έχει μια ιδιαιτερότητα, η οποία δεν είναι άλλη από το να μαζεύει. Για τον λόγο αυτό, συστήνεται να ακολουθείτε τις οδηγίες στις ετικέτες. Την ίδια στιγμή, θα πρέπει να πλένεται πάντοτε σε χαμηλές θερμοκρασίες. Οι ίδιες χαμηλές θερμοκρασίες ισχύουν και για το σιδέρωμα. Σιδερώστε το πουκάμισο όταν είναι ελάχιστα νωπό και το τσαλάκωμα αφαιρείται πιο εύκολα. 

 

Ανακαλύψτε στο Must Men Fashion μια μεγάλη συλλογή από λινά πουκάμισα, καθώς και όλα τα απαραίτητα στοιχεία για συνδυασμούς οι οποίοι δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητοι!

 

 

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.