Τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες

Οι γιορτές πλησιάζουν σιγά σιγά και έχετε ξεκινήσει την αναζήτηση για χριστουγεννιάτικα δώρα για άντρες; Θα πρέπει να θυμάστε πως κάθε άντρας είναι ξεχωριστός και έχει διαφορετικές ανάγκες και προτιμήσεις. Οι ζώνες, τα ρολόγια, ένα πορτοφόλι, ένα στυλάτο παλτό ή ένα κασκόλ είναι μερικές προτάσεις για δώρα για άντρες που θα ενθουσιάσουν ακόμη και τον πιο απαιτητικό παραλήπτη.

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω 17 ιδέες για δώρα για άντρες, κατάλληλες για κάθε ηλικία.

Μια ζώνη η οποία θα χαρίσει απαράμιλλο στυλ

Η ζώνη είναι ένα από τα πιο σημαντικά αξεσουάρ σε μια αντρική ντουλάπα. Ανήκει μάλιστα στα χρηστικά δώρα για άντρες. Μπορείτε να κινηθείτε τόσο σε κλασικές, όσο και σε πιο μοντέρνες επιλογές. Μια κλασική ζώνη είναι μια ιδανική επιλογή για όσους παρευρίσκονται συχνά σε επίσημες περιστάσεις. Αντίθετα, μια υφασμάτινη ζώνη θα αρέσει σε όλους όσους αγαπούν το casual ή smart casual στυλ. Όσον αφορά την επιλογή του χρώματος, κινηθείτε σε μια επιλογή που να ταιριάζει περισσότερο με το χρώμα των αξεσουάρ και των παπουτσιών που φοράει περισσότερο ο παραλήπτης.

Ένα ρολόι που θα είναι κομψό και μοντέρνο

Σε περίπτωση που αναζητάτε συναισθηματικά δώρα για άντρες, το ρολόι δε θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα. Για πολλούς αποτελεί το απόλυτο ανδρικό αξεσουάρ, που χαρίζει στυλ και γοητεία σε κάθε εμφάνιση. Δεν είναι αξιοπερίεργο που είναι αγαπημένο κόσμημα πολλών celebrities, όπως για παράδειγμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ. Μπορείτε να επιλέξετε είτε ένα ρολόι με μεταλλικό, δερμάτινο ή σιλικονούχο μπρασελέ.

Πορτοφόλι, δώρο για όλες τις ηλικίες

Σε περίπτωση που αναζητάτε τόσο δώρα για μεγάλους άντρες, όσο και δώρα για νεαρούς άντρες, ένα πορτοφόλι είναι η ιδανική λύση. Επιπλέον, είναι ένα αντικείμενο που θα φανεί ιδιαίτερα χρήσιμο τόσο για τον πατέρα, όσο και για τον αδερφό, έναν φίλο ή οποιοδήποτε συγγενή σας. Ιδιαίτερα κομψά είναι τα δερμάτινα πορτοφόλια. Εξίσου όμως κομψές είναι και οι υφασμάτινες επιλογές, ιδιαίτερα για τις νεαρότερες ηλικίες, ή οι επιλογές που είναι ευδιάκριτο το λογότυπο του brand.

Συμβουλή: Αν σκοπεύετε να κάνετε δώρο ένα πορτοφόλι, θα πρέπει να γνωρίζετε πως θεωρείται γρουσουζιά να το δώσετε άδειο. Για τον λόγο αυτό, τοποθετήστε ένα νόμισμα σε αυτό πριν το τυλίξετε.

Σκούφο για αξεπέραστο στυλ

Τα Χριστούγεννα είναι η ιδανική περίοδος για να ανανεώσει κανείς την χειμερινή του ντουλάπα. Η χειμερινή σεζόν είναι στην κορύφωση της, ενώ οι θερμοκρασίες επιτρέπουν να φορεθούν όλα τα κομμάτια. Ένας κλασικός χειμωνιάτικος σκούφος σε μαύρο ή σκούρο μπλε είναι μια ασφαλής επιλογή η οποία ταιριάζει σε όλα τα στυλ. Επιπλέον, οι επιλογές αυτές ανήκουν και στα μικρά δώρα για άντρες, τα οποία όμως μπορούν να χαρίσουν πολλά χαμόγελα. Σε περίπτωση που ο παραλήπτης είναι νεαρής ηλικίας, ένας σκούφος σε μια έντονη απόχρωση, όπως το κόκκινο ή το πορτοκαλί θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Γάντια για τις πολύ κρύες μέρες του χειμώνα

Όλοι ανεξαιρέτως αγαπούν τα συμβολικά δώρα για άντρες, και τα γάντια είναι ένα τέτοιο δώρο. Το κομψό αυτό αξεσουάρ πολλές φορές παραμελείται από αυτούς. Καθώς τα γάντια κρατάνε τα χέρια ζεστά τις κρύες και δύσκολες ημέρες του χειμώνα, είναι ένας τρόπος για να δείξετε στον παραλήπτη πόσο νοιάζεστε για αυτόν. Τι είδους γάντια όμως να επιλέξετε; Τα δερμάτινα γάντια είναι μια τέλεια επιλογή για όσους αγαπούν το business casual ντύσιμο, ενώ τα υφασμάτινα γάντια ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο το πιο casual και αθλητικό στυλ.

Ανδρικό κασκόλ για στυλ και άνεση

Εξίσου πρακτική επιλογή είναι και ένα ζεστό ανδρικό κασκόλ, το οποίο μπορεί να συνδυαστεί και με άλλα αξεσουάρ, όπως τον σκούφο και τα γάντια. Τα μάλλινα κασκόλ, ιδιαίτερα τα κασκόλ σε αποχρώσεις του μαύρου, του μπλε ή του γκρι εκτός από τη ζεστασιά που χαρίζουν, ταιριάζουν με όλα τα είδη των ρούχων.

Σακίδιο πλάτης για τις βόλτες στην πόλη και τις εκδρομές

Γνωστά και ως backpack, τα σακίδια πλάτης θεωρούνται ως αρκετά έξυπνα δώρα για άντρες, και όχι άδικα. Είναι χρήσιμα τόσο για την καθημερινότητα, το γυμναστήριο, τη δουλειά, αλλά και τα ταξίδια και τις εκδρομές. Μάλιστα, τα backpack της Superdry είναι ιδανικά για τους άνδρες νεαρής ηλικίας, που τους αρέσει η εξερεύνηση ή η περιπέτεια.

Αθλητικά παπούτσια, για άνεση σε κάθε βήμα

Τα αθλητικά παπούτσια είναι για πολλούς  η βάση μιας ντουλάπας, ενώ όλοι οι άντρες αγαπούν το ντύσιμο με αθλητικά παπούτσια. Μάλιστα, είναι ξεχωριστά δώρα για άντρες, διότι θα πρέπει να γνωρίζετε καλά τον παραλήπτη. Σε περίπτωση λοιπόν που θέλετε να κάνετε ένα τέτοιο δώρο, δώστε βάση στο στυλ του. Προτιμάει τα ανοιχτόχρωμα ή τα σκουρόχρωμα παπούτσια; Έχει κλασικό στυλ ή πιο μοντέρνο; Με τον τρόπο αυτό, θα προχωρήσετε στην κατάλληλη επιλογή και θα σκορπίσετε το χαμόγελο στο πρόσωπό του.

Παντόφλες για ζεστασιά μέσα στο σπίτι

Σε περίπτωση που αναζητάτε μικρά δώρα για άντρες, τότε οι παντόφλες είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές σας. Οι άντρες δεν αγοράζουν συχνά υποδήματα για το σπίτι, όμως η λειτουργικότητα τους είναι μεγάλη. Ιδιαίτερα την περίοδο του χειμώνα, δεν υπάρχει καλύτερο συναίσθημα από το να γυρίζει κανείς σπίτι του και να φοράει ένα ζευγάρι άνετες και ζεστές παντόφλες. Ο παραλήπτης σίγουρα θα τις αγαπήσει και θα τις κρατήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα.

Ανδρικό τσαντάκι για τις καθημερινές βόλτες

Σε περίπτωση που αναζητάτε πρωτοχρονιάτικα δώρα για άντρες, τότε ένα τσαντάκι είναι η καλύτερη λύση για εσάς. Το ανδρικό τσαντάκι, το τελευταίο διάστημα αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες τάσεις στο ντύσιμο, και όχι άδικα. Εκτός από κομψή, είναι και λειτουργική λύση. Το αξεσουάρ αυτό βοηθά να γλιτώσει κανείς από τις υπερφορτωμένες τσέπες των παντελονιών, ενώ χαρίζει άνεση και στυλ στο ντύσιμο.

Ένα θερμός για το γραφείο, το γυμναστήριο και όχι μόνο

Στα οικονομικά δώρα για άντρες, αλλά και τα χρηστικά ανήκουν και μερικές επιλογές οι οποίες μπορεί να μην γεμίζουν αρχικά το μάτι, αλλά μπορούν να χαρίσουν πολλά χαμόγελα στον παραλήπτη. Φυσικά, δεν μιλάμε για κάτι άλλο παρά για ένα θερμός. Το αντικείμενο αυτό θα βοηθήσει να διατηρηθεί το αγαπημένο του ρόφημα για μεγάλο χρονικό διάστημα στην σωστή θερμοκρασία. Την ίδια στιγμή, μπορεί κανείς να το παίρνει μαζί του στο γραφείο, το γυμναστήριο, την εκδρομή, ή ακόμη και τη βόλτα.

Παλτό για ζεστασιά και γοητεία

Αν και ακούγεται οξύμωρο, το παλτό μπορεί να το κατατάξει κανείς στα vintage δώρα για άντρες. Τα ανδρικά παλτό έχουν μια μεγάλη ιστορία, ενώ έχουν συνδεθεί με τους πιο γοητευτικούς άντρες του κινηματογράφου. Ποιος εξάλλου μπορεί να αρνηθεί το στυλ και τον μυστηριώδη χαρακτήρα που προσφέρουν σε κάθε εμφάνιση; Επιπλέον, μπορούν να χαρακτηριστούν και ως δώρα αγάπης για άντρες. Το να προσφέρει κανείς ένα παλτό δείχνει ότι ενδιαφέρεστε ο παραλήπτης να είναι ζεστός και άνετος. Τι πιο τρυφερό δώρο για ένα πρόσωπο που αγαπάτε;

Τραγιάσκα ή καπέλο για καθημερινές εμφανίσεις

Μια τραγιάσκα ή ένα καπέλο θεωρούνται για αρκετούς ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την καθημερινότητα. Μερικοί μάλιστα τα αντιμετωπίζουν ως ψαγμένα δώρα για άντρες. Είναι λειτουργικά, προσφέρουν στυλ, ενώ ταιριάζουν με το μεγαλύτερο μέρος μιας ντουλάπας. Αν μάλιστα αναζητάτε ένα δώρο για τον μικρότερο αδερφό σας, τον ξάδερφο, το αγόρι σας, τον κολλητό σας ή ένα πρόσωπο νεαρής ηλικίας, τότε η επιλογή αυτή ίσως είναι και από τα καλύτερα δώρα για άντρες που μπορείτε να επιλέξετε.

Μια μπλούζα για τον secret santa στο γραφείο

Τα τελευταία χρόνια έχει καθιερωθεί στο χώρο εργασίας να ανταλλάσσουμε δώρα, με αποτέλεσμα τα secret santa δώρα για άντρες και τα επαγγελματικά δώρα για άντρες να είναι στην κορυφή της λίστας των αναζητήσεων του μεγαλύτερου μέρους του περιγύρου μας. Σε μια τέτοια περίπτωση, ένα πιο ουδέτερο δώρο είναι η καλύτερη επιλογή σας, ιδιαίτερα αν δεν έχετε στενή σχέση με τον συνάδελφο σας. Σε μια τέτοια περίπτωση, οι μπλούζες είναι το κατάλληλο δώρο. Μάλιστα, αν κινηθείτε σε ένα περίεργο σχέδιο ή μοτίβο, θα είστε βέβαιοι  ότι διαλέξατε ένα αστείο δώρο για άντρες που τους θα αρέσει και θα χαρίσει χαμόγελα.

Ένα βραχιόλι ή κολιέ για τον προσεγμένο της παρέας

Όλο και περισσότεροι είναι οι άντρες που αγαπούν τα κοσμήματα, και πιο συγκεκριμένα τα βραχιόλια και τα κολιέ. Εξάλλου, μπορούμε να πούμε ότι τα βραχιόλια είναι και ρομαντικά δώρα για άντρες. Επομένως, γιατί να μην τα επιλέξετε για να τα δωρίσετε σε ένα ιδιαίτερα σημαντικό πρόσωπο για εσάς;

Εσώρουχα, για κομψότητα που πηγάζει από μέσα

Είναι γνωστό πως η ομορφιά πηγάζει από μέσα. Όταν αισθανόμαστε καλά, αυτό αντανακλάται και στους γύρω μας. Σε αυτό μπορούν να βοηθήσουν και τα εσώρουχα. Όπως και οι γυναίκες, έτσι και οι άντρες με άνετα και κομψά εσώρουχα μπορούν να γίνουν ασταμάτητοι. Έτσι, τα εσώρουχα είναι ιδιαίτερα δώρα για άντρες, τα οποία θα βοηθήσουν ένα αγαπημένο σας πρόσωπο να ανεβάσει την αυτοπεποίθηση του. Μάλιστα, δεν χρειάζεται να περιμένετε τις γιορτές για να τα δωρίσετε. Τα εσώρουχα από μεγάλα brands, όπως για παράδειγμα τα Emerson και τα Vinyl Art Clothing είναι και πρωτότυπα δώρα επετείου για άντρες.

Άρωμα για ακαταμάχητη γοητεία

Αν και ανήκουν στα ιδιαίτερα πρωτότυπα δώρα για άντρες, είναι μια επιλογή που θα ικανοποιήσει οποιοδήποτε πρόσωπο από το κοντινό σας περιβάλλον. Μάλιστα, αν το πρόσωπο που θέλετε να το δωρίσετε είναι ιδιαίτερα εκλεπτυσμένο, τότε το άρωμα είναι η κατάλληλη επιλογή. Σε περίπτωση που δεν είστε βέβαιοι για το είδος των αρωμάτων που αρέσουν στον παραλήπτη, κινηθείτε σε μια πιο κλασική επιλογή.

Παρατηρούμε λοιπόν πως οι επιλογές δώρων είναι πολλές. Ανακαλύψτε στο Must Men Fashion μια μεγάλη συλλογή σε προτάσεις δώρων, οι οποίες θα αφήσουν άναυδο τον παραλήπτη τους!

 

Διαβάστε ακόμα:

Το κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για Χριστούγεννα

Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.