7 Mοναδικοί συνδυασμοί με μαύρο ανδρικό κοστούμι

Το μαύρο ανδρικό κοστούμι αποτελεί ένα ιδιαίτερα κλασικό ένδυμα, και οι συνδυασμοί είναι απεριόριστοι. Θεωρείται ως η πιο safe επιλογή της γκαρνταρόμπας σας. Πιο συγκεκριμένα, αποτελεί το κομμάτι στο οποίο καταφεύγει κανείς ενστικτωδώς όταν θέλει να ξεχωρίσει σε μια περίσταση. Οι δυνατότητες συνδυασμών είναι αρκετοί, από κλασικά πουκάμισα όπως το λευκό, το μαύρο, το μπλε, το κόκκινο, αλλά και πιο ιδιαίτερες επιλογές, όπως πουκάμισα με μοτίβα ή T-shirt.

 

Πώς όμως μπορείτε να συνδυάσετε το μαύρο ανδρικό σας κοστούμι; Ας δούμε την απάντηση παρακάτω.

Συνδυασμοί με μαύρο ανδρικό κοστούμι

Στους πιο δημοφιλείς και έξυπνους συνδυασμούς με το ένδυμα αυτό ανήκουν:

Μαύρο κοστούμι με λευκό πουκάμισο

Ίσως αποτελεί τον πιο κλασικό συνδυασμό που θα βρείτε γύρω, και είναι κατάλληλος για όλες τις επίσημες περιστάσεις. Μάλιστα, σε περίπτωση που συνδυαστεί με μια γραβάτα με ιδιαίτερα χρώματα, όπως για παράδειγμα το μπλε ηλεκτρίκ ή το πορτοκαλί, μπορεί να σας συντροφεύσει ακόμη και σε γεγονότα όπως ένας γάμος ή ένα επίσημο πάρτυ.

 

Διαβάστε ακόμη: Ποιο είναι το κατάλληλο ανδρικό ντύσιμο για γάμο για να κερδίσετε τις εντυπώσεις;

Μαύρο κοστούμι με γκρι πουκάμισο

Το γκρι θεωρείται και ως χρώμα “χαμελαίων”, διότι οι σκουρόχρωμες επιλογές είναι αρκετά κοντά με το μαύρο. Αυτός είναι και ο λόγος που συνδυάζεται τόσο καλά με το χρώμα αυτό. Μαζί δημιουργούν ένα ιδιαίτερα ουδέτερο αποτέλεσμα, με τον οποίο θα είστε κομψοί σε κάθε εκδήλωση που θα παρευρεθείτε.

Μαύρο κοστούμι και μπλε πουκάμισο

Το μπλε ταιριάζει στους περισσότερους άνδρες, και χαρίζει γοητεία σε κάθε εμφάνιση, ιδιαίτερα αν συνδυαστεί με μαύρο. Υπάρχουν πολλές αποχρώσεις του μπλε που μπορείτε να επιλέξετε. Ωστόσο, μια πιο φωτεινή επιλογή μπορεί να αποσπά την προσοχή των γύρω σας μόνο στο τι φοράτε, και όχι απαραίτητα στο τι λέτε. Για ένα ιδιαίτερο ντύσιμο, επιλέξτε να φορέσετε μπλε ή μαύρα dress shoes.

 

Μαύρο κοστούμι με ροζ πουκάμισο

Ένα εξίσου κλασικό χρώμα, το οποίο δεν ξεφεύγει ποτέ από τις επιταγές της μόδας και μπορεί να συνδυαστεί άριστα με το μαύρο είναι το ροζ. Ο συνδυασμός αυτός είναι ιδανικός για κάποιο πάρτυ, για ένα επαγγελματικό ραντεβού, ή για μια επίσημη εκδήλωση όπως μια βάπτιση. Μη διστάσετε να φορέσετε τα αγαπημένα σας καφέ παπούτσια, ή τα αγαπημένα σας αξεσουάρ, όπως τα γυαλιά ηλίου και το ρολόι σας.

 

Διαβάστε ακόμη: Ροζ πουκάμισο ανδρικό: Συνδυασμοί που τραβούν τα βλέμματα

Μαύρο κοστούμι και μαύρο πουκάμισο

Μια διαχρονική επιλογή, η οποία θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Ένα total black σύνολο, με μαύρο πουκάμισο χαρίζει μια ανεπιτήδευτη γοητεία, που δύσκολα θα περάσει απαρατήρητη. Για να υπάρχει ομοιομορφία, διατηρήστε και το υπόλοιπο σύνολο σε μαύρο, όπως τη ζώνη και τα παπούτσια.

Μαύρο κοστούμι και πουκάμισο με μοτίβα

Σε περίπτωση που επιθυμείτε να πειραματιστείτε με το στυλ σας, φορέστε ένα πουκάμισο με ιδιαίτερα μοτίβα, γεωμετρικά σχέδια, ακόμη και λουλούδια. Κινηθείτε σε αποχρώσεις του μαύρου, του λευκού ή του γκρι, ώστε να μην είναι έντονη η αντίθεση με το κοστούμι σας.

Casual μαύρο κοστούμι με T-shirt

Ένας ιδιαίτερος και στυλάτος business casual συνδυασμός δεν είναι άλλος από ένα casual μαύρο ανδρικό κοστούμι, συνδυασμένο με ένα T-shirt. Η εμφάνιση αυτή μπορεί να σας συνοδεύσει στις εμφανίσεις και τις υποχρεώσεις σας από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Τι θα πρέπει να προσέξετε όταν επιλέγετε ένα μαύρο ανδρικό κοστούμι

Πριν επιλέξετε το κοστούμι σας, υπάρχουν μερικά πράγματα που θα πρέπει να προσέξετε. Ανάμεσα σε αυτά ανήκουν:

 

  • Εφαρμογή: Επιλέξτε ένα κοστούμι το οποίο θα είναι ακριβώς στο μέγεθος και τις διαστάσεις σας. Το μεγαλύτερο ή μικρότερο μέγεθος θα χαλάσει την κομψότητα του συνόλου.

  • Ύφασμα: Το ύφασμα το οποίο είναι κατάλληλο για την μεγαλύτερη περίοδο του έτους δεν είναι άλλο από το μαλλί. Η επιλογή αυτή έχει μεγαλύτερη διάρκεια ζωής, ενώ προσφέρει πολλές δυνατότητες συνδυασμών.

  • Χωρισμός σε ξεχωριστά κομμάτια: Το μαύρο προσφέρει μεγάλη δυνατότητα συνδυασμών. Για τον λόγο αυτό, μπορείτε να φορέσετε και όλα του τα μέρη ξεχωριστά. Για κομψούς συνδυασμούς, προτιμήστε να το φορέσετε με γκρι, λευκό και σκούρο μπλε.

Οι τρόποι για να φορέσετε το μαύρο κοστούμι σας είναι πολλοί. Ανακαλύψτε στο Must Men Fashion μια μεγάλη συλλογή από στυλάτα και διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να τραβήξετε τις εντυπώσεις των γύρω σας!

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.