Οι θερμοκρασίες είναι στα ύψη, οι έξοδοι περισσότεροι, η διάθεση ανεβασμένη. Το ερώτημα όμως παραμένει: ποιες είναι οι καλύτερες προτάσεις για το ανδρικό ντύσιμο το καλοκαίρι του 2022; 

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε τις πιο μοντέρνες προτάσεις, για εμφανίσεις που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε, με βάση την κάθε περίσταση, ή το event που πρόκειται να παρευρεθείτε. 

Για την δουλειά

Τα trends του 2022 για το καλοκαίρι απαιτούν άνεση, η οποία μας συνοδεύει από το πρωί μέχρι το βράδυ. Οι ώρες της δουλειάς δεν αποτελούν εξαίρεση. Υιοθετήστε το business casual στυλ και συνδυάστε την άνεση του σπιτιού και την κομψότητα του γραφείου με υφασμάτινο παντελόνι, ένα μονόχρωμο T-shirt ή ένα polo μπλουζάκι και κομψά sneakers

Για τις διάφορες δραστηριότητες

Η μεγάλη διάρκεια των καλοκαιρινών ημερών σημαίνει ότι θα έχετε περισσότερο χρόνο για δραστηριότητες σε εξωτερικούς χώρους, όπως μια βόλτα στο πάρκο ή το άλσος της περιοχής με τους φίλους ή το αγαπημένο σας κατοικίδιο. Έτσι λοιπόν, χρειάζεστε κάτι που θα σας κρατήσει δροσερούς. Μια βερμούδα, σε συνδυασμό με ένα κοντομάνικο ή αμάνικο t-shirt και τα αγαπημένα σας αθλητικά παπούτσια, θα σας κρατήσουν άνετους και στυλάτους για ώρες. 

Για τις βόλτες

Ετοιμάζεστε για τις καλοκαιρινές σας βόλτες; Ειδικά φέτος, οι επιλογές είναι αναρίθμητες. Προτιμήστε ένα polo μπλουζάκι σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις και συνδυάστε το με μια υφασμάτινη βερμούδα, και λευκά sneakers. Για μια πιο βραδινή εμφάνιση, αντικαταστήστε το μπλουζάκι με ένα λινό πουκάμισο, τζιν ή υφασμάτινο παντελόνι. Ολοκληρώστε την εμφάνιση με τα αγαπημένα σας αξεσουάρ, όπως ένα ρολόι και κερδίστε τις εντυπώσεις. 

Για την παραλία

Οι καλύτερες ημέρες του καλοκαιριού είναι αυτές που περνάμε στην παραλία. Επιλέξτε έξυπνα το ανδρικό σας ντύσιμο για αυτές τις στιγμές. Τι περιλαμβάνει αυτό; Μαγιό που στεγνώνουν γρήγορα, σαγιονάρες, σε έντονα χρώματα ή ενδιαφέροντα μοτίβα,  αλλά και μια στυλάτη πετσέτα θαλάσσης. Μην παραλείψετε να έχετε μια λεπτή ζακέτα μαζί σας για εκείνες τις μέρες που η ζέστη της θάλασσας αντικαθίσταται με δροσερές βραδιές. 

Για γάμο ή βάφτιση

Οι γάμοι και οι βαφτίσεις είναι ιδιαίτερα διαδεδομένοι το καλοκαίρι. Σε περίπτωση που είστε καλεσμένοι σε έναν γάμο ή μια βάφτιση, ένα ανδρικό κοστούμι σε ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις θα σας λύσει τα χέρια. Ωστόσο, αν δεν επιθυμείτε αυτή την επιλογή, μπορείτε πάντοτε να φορέσετε ένα υφασμάτινο παντελόνι σε καφέ, μπλε ή μαύρη απόχρωση και να το συνδυάσετε με ένα λευκό, ροζ, ή σιέλ πουκάμισο. Αν μάλιστα η βάφτιση πραγματοποιηθεί το πρωί, ή δεν βρίσκεστε ανάμεσα στους στενούς καλεσμένους, μπορείτε να παραλείψετε τελείως το σακάκι. 

Για τις διακοπές

Αφού κανονίσετε όλα τα απαραίτητα περί των διακοπών, ήρθε η ώρα για την γκαρνταρόμπα. Πειραματιστείτε με σχέδια και μοτίβα στα ανδρικά πουκάμισα. Προτιμήστε υφάσματα όπως το λινό ή το βαμβάκι, που θα σας κρατήσουν δροσερούς. Συνδυάστε τα με εσπαντρίγιες ή μοκασίνια για μπόχο και tropical look. Μην ξεχάσετε τα αξεσουάρ σας, όπως τα γυαλιά ηλίου ή το καπέλο σας, που θα σας συντροφεύουν από το πρωί μέχρι το βράδυ.  

Στο Must θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για να απογειώσεις το ανδρικό σου ντύσιμο το καλοκαίρι του 2022 μέσα από επώνυμα ανδρικά ρούχα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και εκπτώσεις που αγγίζουν το 60%.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.