ανδρικό ντύσιμο άνοιξη βαφτιση
Όσο καιρός σιγά σιγά ανοίγει, όλο και περισσότερες βαπτίσεις προγραμματίζονται. Άλλωστε, η άνοιξη θεωρείται η καλύτερη εποχή για βάπτιση, καθώς γίνεται πρωί, οπότε καλό είναι να αποφεύγονται οι ζέστες του καλοκαιριού που ταλαιπωρούν το μωράκι αλλά και τους καλεσμένους.Ωστόσο, είναι λογικό να αναρωτιέστε πώς πρέπει να ντυθείτε σε μια ανοιξιάτικη βάπτιση. Από τη μία, το γεγονός ότι πρόκειται για μια επίσημη περίσταση, από την άλλη το ότι αυτή λαμβάνει χώρα πρωί και μάλιστα σε μια εποχή που δεν μπορούμε να φορέσουμε ούτε χειμωνιάτικα αλλά ούτε και καλοκαιρινά ρούχα κάνει τα πράγματα πιο δύσκολα.

Ευτυχώς, για τους άντρες οι επιλογές είναι αρκετά εύκολες. Είτε πρόκειται να ντυθείτε casual είτε πιο επίσημα, αυτό που κυρίως πρέπει να προσέξετε είναι τα χρώματα και τους συνδυασμούς, ώστε να ταιριάζουν σε ένα κομψό ανοιξιάτικο ανδρικό ντύσιμο. Διαβάστε, λοιπόν, παρακάτω όσα πρέπει να γνωρίζετε για το πιο κομψό ανδρικό ντύσιμο σε βάπτιση την άνοιξη.

κοστούμι antonio miro

Το κοστούμι είναι η ιδανική επιλογή για βάπτιση, ειδικά αν πρόκειται να παρευρεθείτε σε αυτή ως στενός συγγενής ή νονός. Το σίγουρο, όμως, είναι ότι δεν μπορείτε να βάλετε οποιοδήποτε κοστούμι. Σίγουρα, θα πρέπει αυτό να είναι καλοκαιρινό και όχι χειμωνιάτικο. Το λεπτό του ύφασμα μαζί με το πουκάμισο από μέσα θα είναι υπεραρκετά για μια πρωινή/ μεσημεριανή βάπτιση την άνοιξη.

Επιπλέον, ακριβώς επειδή γίνεται πρωί, καλό είναι να επιλέξετε ένα casual κοστούμι και μάλιστα σε ανοιχτά χρώματα, όπως το γκρι, το μπεζ και το γαλάζιο. Τα casual κοστούμια έχουν συχνά και διχρωμίες, όπως ρίγες ή καρό, ενώ μια ενδιαφέρουσα πρόταση είναι και το κοστούμι που δεν είναι απόλυτα ομοιόμορφο (π.χ. το παντελόνι είναι μονόχρωμο και το σακάκι ριγέ).

Για μέσα από το κοστούμι, μπορείτε να κάνετε την κλασική επιλογή του λευκού πουκάμισου, όμως μπορείτε κάλλιστα και να πρωτοτυπήσετε. Το γαλάζιο πουκάμισο είναι μια εξαιρετική λύση, καθώς ταιριάζει τόσο με θερμά όσο και ψυχρά χρώματα και είναι το απόλυτο ανοιξιάτικο χρώμα.

Η εμφάνιση θα ολοκληρωθεί με dress shoes και μάλιστα ένα ιδιαίτερα ταιριαστό χρώμα είναι το καφέ ταμπά που μπορεί πρακτικά να φορεθεί οποιαδήποτε ώρα και σχεδόν με όλα τα casual κοστούμια.

Σακάκι και παντελόνι

vittorio artist κοστούμι

Αν επιθυμείτε ένα πιο casual outfit, πράγμα που είναι και το αναμενόμενο, αν είστε απλώς καλεσμένος στη βάφτιση, τότε ο συνδυασμός υφασμάτινου παντελονιού με σακάκι είναι η προφανής στιλιστική επιλογή. Η χρωματική αντίθεση ανάμεσα στα δύο κομμάτια είναι αυτό που πρέπει να προσέξετε.

Για παράδειγμα, με μπλε σακάκι ταιριάζει εξαιρετικά το μπεζ αλλά και το γκρι παντελόνι, ενώ με ένα καφέ σακάκι μπορείτε να κάνετε έναν απροσδόκητο αλλά εξαιρετικά μοντέρνο συνδυασμό με λευκό παντελόνι.

Εφόσον το σακάκι είναι μονόχρωμο, τότε στο πουκάμισο έχετε μεγαλύτερη ελευθερία και μπορείτε να επιλέξετε ελαφρώς πουά, ριγέ ή καρό σχέδια που θα μετατρέψουν την εμφάνιση στο απόλυτο smart casual στυλ.

Ως προς τα παπούτσια, έχετε και εδώ πολύ παραπάνω επιλογές. Εκτός από τα ταιριαστά dress shoes, τα μοκασίνια είναι μια διαχρονική επιλογή. Μια trendy πινελιά θα δώσουν τα λευκά sneakers που μπορούν να συνδυαστούν με υφασμάτινο παντελόνι και σακάκι σε ένα look που ακολουθεί πιστά τις επιταγές της μόδας.

Δείτε τη μεγάλη συλλογή του Must σε σακάκια, υφασμάτινα παντελόνια και πουκάμισα και προετοιμάστε την πιο κομψή εμφάνιση με επώνυμα ρούχα σε εξαιρετικές τιμές.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.