Το casual στυλ είναι η κυρίαρχη τάση το καλοκαίρι, όπου η ανεμελιά και η χαλαρή διάθεση αποτυπώνονται στο ντύσιμό μας. Casual, όμως, δεν είναι ένα πράγμα. Πρόκειται για έναν αρκετά ευρύ όρο που περιλαμβάνει πολλές δυνατότητες για να νιώθεις άνετα με το ντύσιμό σου όλες τις ώρες της μέρας.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε τις πιο μοντέρνες προτάσεις για casual ανδρικό ντύσιμο το καλοκαίρι που θα αναδείξουν το στυλ σου με τον καλύτερο τρόπο.

Η γοητεία του λινού

Το λινό είναι ένα από τα πιο αγαπημένα υφάσματα το καλοκαίρι, ειδικά όταν αναζητούμε ιδέες για smart casual στυλ στο νησί ή γενικά σε ένα παραθαλάσσιο περιβάλλον. Έτσι, δεν πρέπει να λείπει από τη γκαρνταρόμπα σου ένα λινό πουκάμισο, το οποίο θα αποτελέσει τον πρωταγωνιστή τόσο σε καθημερινές όσο και σε πιο επίσημες εμφανίσεις.

Για παράδειγμα, ένα λινό ανδρικό πουκάμισο μπορεί να συνδυαστεί με υφασμάτινο παντελόνι και μοκασίνια για μια βραδινή έξοδο ή για τη δουλειά, αλλά είναι εξαιρετικό και με εσπαντρίγιες και παντελόνι ή βερμούδα για τις χαλαρές βόλτες από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Sporty look

Η αθλητική αμφίεση έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και πλέον δεν είναι μόνο για το γυμναστήριο. Ήρθε, λοιπόν, η ώρα να βγάλεις τα αγαπημένα σου sneakers από τη ντουλάπα και να τα κάνεις αναπόσπαστο μέρος της καθημερινότητάς σου.

Με τζιν ή υφασμάτινη βερμούδα και T-shirt σίγουρα δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να αναδείξεις την σπορ πλευρά σου σε μια πρωινή βόλτα και στις διακοπές σου.

Rock στυλ

Το λάτρεψες τον χειμώνα που δεν αποχωριζόσουν το δερμάτινο τζάκετ σου και αναρωτιέσαι πώς θα αξιοποιήσεις και το καλοκαίρι το ροκ στυλ σου; Ευτυχώς υπάρχουν τρόποι!

Τζιν με σκισίματα, T-shirt με στάμπα και καρό πουκάμισο από πάνω ως ελαφρύ πανωφόρι για τις δροσερές θερινές νύχτες είναι η ιδανική στιλιστική συνταγή, για να τραβήξεις τα βλέμματα.

Η αποθέωση του boho

Αν κάτι μας αρέσει όσο τίποτα το καλοκαίρι, είναι η δυνατότητα να κάνουμε απροσδόκητους συνδυασμούς και να ντυνόμαστε όπως θέλουμε χωρίς να το πολυσκεφτόμαστε. Αν, λοιπόν, είσαι λάτρης της boho αισθητικής, δεν χρειάζεται να το πολυσκεφτείς.

Πρωταγωνιστής θα είναι φυσικά το floral πουκάμισο που ήρθε ο καιρός να το απενοχοποιήσεις και να το φορέσεις και σε άλλες περιστάσεις πέρα από την παραλία. Η βερμούδα είναι το απόλυτο must, αλλά ίσως σε απασχολεί περισσότερο τι παπούτσια θα φορέσεις.

Οι εσπαντρίγιες θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση αν θες κάτι πιο διακριτικό. Αν θες, όμως, να το… ζήσεις, τότε τόλμησε να φορέσεις δερμάτινες σαγιονάρες ακόμα και για τις βόλτες σου στην πόλη. Άλλωστε, μην το ξεχνάς, το καλοκαίρι όλα επιτρέπονται!

Στο Must θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι, για να δημιουργήσεις το απόλυτο casual ανδρικό ντύσιμο για το καλοκαίρι με επώνυμα ανδρικά ρούχα σε ιδιαίτερα προσιτές τιμές και εκπτώσεις έως 60%.

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.