Οι καλύτεροι συνδυασμοί με μπεζ κοστούμι

Το μπεζ είναι μια διαχρονική χρωματική επιλογή για το ανδρικό ντύσιμο, και οι συνδυασμοί με μπεζ κοστούμι είναι πολλοί. Το μπεζ αντανακλά αυτοπεποίθηση, στυλ και δίνει έναν πιο αέρινο χαρακτήρα σε μια εμφάνιση. Για τον λόγο αυτό, είναι μια ιδανική επιλογή για κάθε μοντέρνο άνδρα που θέλει να βρίσκεται στις τάσεις. Από γαλάζιο ή ροζ πουκάμισο, μέχρι μαύρη γραβάτα, οι συνδυασμοί είναι πολλοί.

 

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω πώς μπορείτε να συνδυάσετε ένα μπεζ ανδρικό κοστούμι, και να δημιουργήσετε σύνολα που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Το πολυχρηστικό μπεζ κοστούμι

Το μπεζ είναι η επιτομή της χαλαρής κομψότητας, καθώς είναι η ιδανική χρωματική επιλογή για τις πιο casual περιστάσεις. Τα σκουρόχρωμα κοστούμια, όπως για παράδειγμα το μαύρο έχουν ένα πιο επίσημο ύφος, ενώ από την άλλη τα ανοιχτόχρωμα, όπως το μπεζ είναι λιγότερο επίσημα. Μάλιστα, τα μπεζ ανδρικά κοστούμια είναι κατάλληλα για τον πιο ζεστό καιρό. Δημιουργούν ένα ανεπιτήδευτο smart casual look, κατάλληλο για έναν καλοκαιρινό γάμο.

Χρωματικοί συνδυασμοί με μπεζ κοστούμι

Το μπεζ, σαν ουδέτερο χρώμα, ταιριάζει με διάφορες αποχρώσεις, όμως οι απαλές και “ήσυχες” επιλογές το αναδεικνύουν με τον πιο κομψό τρόπο. Οι περισσότερες αποχρώσεις του μπλε ταιριάζουν με αυτό με τον καλύτερο τρόπο, διότι προσθέτουν ζεστασιά, χωρίς να κάνουν πιο σκούρο το σύνολο. Το ροζ είναι ένα χρώμα που ταιριάζει καλά με το μπεζ, δημιουργώντας μια απλή και ευχάριστη εμφάνιση. Το πράσινο και το κίτρινο είναι εξίσου κομψές επιλογές, εξαιτίας της συμβατότητας τους με τους γήινους υποτόνους που κρύβονται πίσω από το χρώμα αυτό. Τέλος, για ένα εφέ περισσότερης ομοιομορφίας, συνδυάστε το μπεζ με καφέ.

Συνδυάζοντας το μπεζ κοστούμι

Τα μπεζ κοστούμια προσφέρουν αναρίθμητες δυνατότητες συνδυασμών, ανάλογα με την περίσταση και τις προσωπικές σας προτιμήσεις. Η επιλογή του χρώματος, το μοτίβο, καθώς και τα αξεσουάρ παίζουν έναν σημαντικό ρόλο στην δημιουργία μοναδικών στυλ.

Το να φορέσει κανείς ένα μπεζ κοστούμι δεν απαιτεί κάποια ιδιαίτερη προσπάθεια, ιδιαίτερα την καλοκαιρινή σεζόν.  Με αυτή την επιλογή αυτή δημιουργείται η τέλεια ισορροπία της κομψότητας και του casual. Έτσι λοιπόν, για να μπορέσετε να το συνδυάσετε σωστά, προσέξετε τα εξής:

Επιλέξτε το σωστό χρώμα γραβάτας

Όταν είναι να συνδυάσετε ένα μπεζ κοστούμι με ένα λευκό πουκάμισο, προτιμήστε σκουρόχρωμη γραβάτα ή παπιγιόν. Χρώματα όπως το καφέ, το navy blue, το σκούρο γκρι και το σκούρο πράσινο θα σας βοηθήσουν να απογειώσετε το στυλ σας.

 

Δείτε ακόμα: Πως θα συνδυάσετε σωστά κοστούμι με γραβάτα

Επιλέξτε το χρώμα πουκαμίσου

Το λευκό πουκάμισο είναι η πιο κλασική και ασφαλής επιλογή όσον αφορά τον συνδυασμό με μπεζ. Αποπνέει κομψότητα, επαγγελματισμό και μια έξυπνη εμφάνιση. Για τον λόγο αυτό, είναι η νούμερο ένα επιλογή για κάθε ανδρικό κοστούμι. Το απαλό ροζ πουκάμισο είναι εξίσου μια κομψή επιλογή, διότι είναι απαλό ενώ προσδίδει μια σταγόνα πρωτοτυπίας και casual στυλ.

 

Δείτε ακόμα: Ροζ πουκάμισο ανδρικό: Συνδυασμοί που τραβούν τα βλέμματα

 

Όσον αφορά την επιλογή του παντελονιού, είναι προτιμότερο να φοράτε ίδιο χρώμα σακάκι και παντελόνι, για να έχετε ένα πιο σωστά δομημένο outfit. Δηλαδή, κρατώντας το σακάκι και το παντελόνι σε ίδια απόχρωση, θα έχετε μια εμφάνιση με μεγαλύτερη συνοχή.

Συνδυασμοί με μπεζ σακάκι

Φυσικά, μπορείτε να φορέσετε και τα κομμάτια του κοστουμιού ξεχωριστά. Συνδυάστε το μπεζ σακάκι με ένα σκουρόχρωμο παντελόνι για να αποκτήσετε μια πιο casual ή business casual εμφάνιση. Τα σκουρόχρωμα τζιν ή το navy blue υφασμάτινο παντελόνι είναι πολύ στυλάτες επιλογές για τον συνδυασμό αυτό. Εναλλακτικά, μπορείτε να κινηθείτε σε σκούρο πράσινο, λαδί και καφέ. Όσον αφορά την επιλογή του πουκαμίσου, προτιμήστε το λευκό, το ανοιχτό μπλε ή το καρό.

Παπούτσια για μπεζ κοστούμι

Όταν έρχεται η ώρα να επιλέξετε παπούτσια, επιλέξτε αυτά που θα είναι κατάλληλα και για τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή. Το ανοιχτό καφέ, το camel, το navy blue είναι χρωματικές επιλογές που θα χαρίσουν γοητεία στο καλοκαιρινό σας outfit.

 

Μπορώ να κάνω πιο καθημερινή μια εμφάνιση με μπεζ σακάκι;

Κι όμως, η απάντηση είναι θετική. Ένα μπεζ σακάκι μπορεί να δείχνει πολύ κομψό με ένα επίσημο ή semi-formal πουκάμισο. Για μια πιο sport εμφάνιση, μπορείτε να το συνδυάσετε και με ένα μονόχρωμο polo t-shirt.

Τι πουκάμισο ταιριάζει με ένα μπεζ λινό κοστούμι;

Ένα λευκό πουκάμισο προσφέρει μια καθαρή και κομψή εμφάνιση σε ένα μπεζ λινό κοστούμι. Εξίσου κομψό μπορεί να γίνει αν συνδυαστεί με ένα ανοιχτόχρωμο γαλάζιο πουκάμισο.

 

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδυάσετε ένα μπεζ κοστούμι, με πουκάμισα και γραβάτες από αποχρώσεις του λευκού, έως και καφέ και navy blue και να τραβήξετε τα βλέμματα των γύρω σας σε μια επίσημη ή casual περίσταση. Ακόμη και ένα λευκό T-shirt με την επιλογή αυτή μπορεί να κάνει τη διαφορά. Ανακαλύψτε στο Must Men Fashion μια μεγάλη συλλογή από διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα σας βοηθήσουν να αναδείξετε τον γοητευτικό σας χαρακτήρα!

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.