Πώς να συνδυάσετε το πουλόβερ με πουκάμισο

Το πουλόβερ με πουκάμισο αποτελεί έναν διαχρονικό συνδυασμό, ο οποίος αναδεικνύει την αισθητική σου και σου προσδίδει κομψότητα. Την ίδια στιγμή, ο συνδυασμός αυτός είναι ιδανικός για την περίοδο του χειμώνα, διότι μπορείς να πειραματιστείς με πολλές αποχρώσεις, ανάλογα με τη διάθεση σου.

 

Ας δούμε λοιπόν παρακάτω μερικούς τρόπους για να συνδυάσεις το πουλόβερ ή το πλεκτό με το αγαπημένο σου πουκάμισο, οι οποίοι είναι κατάλληλοι για όλες σου τις εμφανίσεις!

Γκρι πουλόβερ με λευκό ανδρικό πουκάμισο

ανδρικό ντύσιμο γκρι πουλόβερ με λευκό πουκάμισο

Ο συνδυασμός του λευκού με το γκρι θεωρείται κλασικός, και είναι κατάλληλος για κάθε περίσταση, ενώ κολακεύει όλους τους άνδρες. Φόρεσε λοιπόν το κλασικό λευκό πουκάμισο που έχεις ήδη στη ντουλάπα σου, και συνδύασε το με ένα γκρι πουλόβερ. Μάλιστα, αντί για πουλόβερ μπορείς να επιλέξεις και γκρι ανδρικές πλεκτές ζακέτες με ανοιχτή λαιμόκοψη.

Λευκό πουκάμισο και μπλε πουλόβερ

Λευκό πουκάμισο και μπλε πουλόβερ

Ένας ακόμη κλασικός συνδυασμός ο οποίος μπορεί να τραβήξει τα βλέμματα είναι αυτός του λευκού με το μπλε. Για να τον απογειώσεις, προτίμησε ένα oxford πουκάμισο, και ένα πουλόβερ με ανοιχτή λαιμόκοψη. Ευτυχώς, μπορεί να συνδυαστεί πολύ καλά με υφασμάτινα παντελόνια σε διάφορες αποχρώσεις, όπως το μπεζ, το μαύρο, το μπορντό, το καφέ, ή ακόμη και το μπλε.

Ροζ πουκάμισο και μπορντό πουλόβερ

Αν αναζητάς έναν πιο επίσημο ή έναν πιο business casual χαρακτήρα για την εμφάνιση σου, τότε ο συνδυασμός αυτός είναι ο κατάλληλος για σένα. Οι κοντινές χρωματικές παλέτες του ροζ και του κόκκινου θα χαρίσουν την κομψότητα που έχεις ανάγκη. Για να το απογειώσεις, απέφυγε  το παντελόνι σου να έχει κάποια ζεστή απόχρωση, όπως αυτή του καφέ ή του κόκκινου. Αντίθετα, ένα τζιν παντελόνι ανδρικό θα σε βοηθήσει να αναδείξεις τον δυναμικό εαυτό που κρύβεις μέσα σου!

Μπλε πουκάμισο και μπεζ πουλόβερ

Και οι δύο ουδέτερες αποχρώσεις συνδυάζονται ιδιαίτερα αρμονικά μεταξύ τους, και δημιουργούν ένα αποτέλεσμα το οποίο μπορεί να σε συντροφεύσει τόσο σε μια casual έξοδο, όσο και σε ένα επαγγελματικό ραντεβού. Μάλιστα, για να δώσεις μια πιο παιχνιδιάρικη νότα στην εμφάνιση σου, μπορείς να το φορέσεις με ένα μπλε παντελόνι και καφέ dress shoes.

Καρό πουκάμισο ανδρικό και μαύρο ή μπλε πουλόβερ

Καρό πουκάμισο ανδρικό και μαύρο ή μπλε πουλόβερ

Όταν καμιά φορά κοιτάμε το καρό πουκάμισο ανδρικό, νιώθουμε ότι είναι σαν να φτιάχτηκε για εμάς. Όποια και να είναι η απόχρωση του πουκαμίσου, μη διστάσεις να τη συνδυάσεις με ένα μαύρο ή μπλε πουλόβερ. Το ιδανικό όμως κατά τη γνώμη μας; Ένα λιλά πουκάμισο. Ολοκλήρωσε την εμφάνιση σου με ένα τζιν ή ένα υφασμάτινο παντελόνι, μποτάκια, και ένα γκρι ανδρικό παλτό την περίοδο του χειμώνα.

Πώς να δημιουργήσεις πρωτότυπους συνδυασμούς με πουκάμισο και πουλόβερ

Όταν δημιουργεί κανείς συνδυασμούς με πουκάμισο και πουλόβερ, υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που θα πρέπει να λάβετε υπόψη, όπως:

 

  • Το στυλ και το χρώμα του πουλόβερ

  • Το στυλ και το χρώμα του πουκαμίσου

 

Όλα τα αυτά τα στοιχεία επηρεάζουν το πώς θα συνδυαστούν με τα άλλα κομμάτια.

Συνδυασμοί που θα πρέπει να αποφύγεις

Παρά το γεγονός πως υπάρχει αρκετή ελευθερία και μεγάλη δυνατότητα συνδυασμών, υπάρχουν μερικές κινήσεις, τις οποίες θα πρέπει να αποφύγεις, όπως:

Ζιβάγκο με πουκάμισο

Ίσως να μην φανταζόσουν πως θα το λέγαμε, αλλά καλό είναι να αποφύγεις να φορέσεις κάτι πάνω από το ζιβάγκο σου. Καθώς το πουλόβερ καλύπτει τον λαιμό και τα χέρια, το ζιβάγκο δεν είναι απαραίτητο. Επιπλέον, στις περισσότερες περιπτώσεις, ο συνδυασμός αυτός τείνει να κονταίνει τον λαιμό.

Πουλόβερ με πουκάμισο με γυριστά μανίκια

Πολλές φορές μπορεί να το έχουμε δει, αλλά αποτελεί έναν συνδυασμό που δεν είναι ιδιαίτερα επιτυχημένος. Τα γυριστά μανίκια συνήθως είναι πιο φαρδιά, και το αποτέλεσμα που δημιουργείται είναι ιδιαίτερα ογκώδες. Μάλιστα, με την πάροδο του χρόνου, ενέχει ο κίνδυνος το πουλόβερ να ανοίξει στα σημεία των χεριών, και να χαλάσει η καλή εφαρμογή του.

Συμβουλές που αξίζει να θυμάσαι

Φυσικά, για συνδυασμούς που δεν πρόκειται να περάσουν απαρατήρητοι, υπάρχουν μερικοί “κανόνες”, μερικές συμβουλές που αξίζει να έχεις στον νου σου:

 

  • Τίποτα δεν μπορεί να πάει λάθος με ένα μπλε πουλόβερ ή ένα λευκό πουκάμισο

  • Οι ουδέτερες αποχρώσεις δίνουν τη δυνατότητα πολλών συνδυασμών

  • Βεβαιώσου ότι οι χρωματικοί σας συνδυασμοί δεν είναι πολύ αντίθετοι μεταξύ τους

  • Απόφυγε τα πουκάμισα με γυριστούς γιακάδες

Υπάρχουν πολλοί τρόποι για να συνδυάσεις πουλόβερ με πουκάμισα. Ανακάλυψε στο Must Men Fashion μια μεγάλη συλλογή από στυλάτα και διαχρονικά κομμάτια, τα οποία θα σε βοηθήσουν να λάβεις πολλά κοπλιμέντα από τους γύρω σου!

Comments (0)

No comments at this moment
Προστέθηκε στα αγαπημένα

Συνεχίζοντας σε αυτό τον ιστότοπο αποδέχεστε την χρήση των cookies

στη συσκευή σας όπως περιγράφεται στην πολιτική cookies.